bedja Odesláno 4. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2011 ...od ůůterý jenom tohle... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
skalis Odesláno 4. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2011 Uz se mi ty dny nejak slivaji, tak jsem vcera nosil SKX007 kvuli Day-Date, ale fotku bohuzel nemam. Dnes opet Archimede. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Tada Odesláno 5. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2011 Procházka po ránu a na zápěstí krám, co mě vyhnal z postele.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Horhe Odesláno 5. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2011 Njn, ale nejsem nějaký těžký kuřák. Cca 10 denně mi stačí Na Lysou horu na kole ještě vyjedu, takže to není tak strašný. Ale jinak s Tebou naprosto souhlasím. Já teda taky kouřím, sice jenom u piva, ale na kole na ještěd nevyjedu (resp ani jsem to radši nezkoušel:)
sect Odesláno 5. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2011 (upraveno) Poslední dobou nějak zanedbávám Béčka , včera zase tyto: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 5. srpna 2011 uživatelem sect
African Odesláno 5. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2011 Jak jinak, že? Po měsíci absence se jich prostě nemůžu nabažit" Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
bedja Odesláno 5. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2011 ..dnes poprvé s gumou.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Vit Odesláno 5. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2011 ..dnes poprvé s gumou.. Pěkné, už se těším, až je dnes naživo omrknu na srazu.
Alexion Odesláno 5. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2011 uzivame si s damaskacmi po osmich dnoch sledovania chodu odchylka +6 sekund
Thomass Odesláno 5. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2011 Páteční kancldiving. Foceno mobilem.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
lub Odesláno 5. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2011 když se to takhle sešlo, tak jsem neodolal a nechal se vyfotit.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
little_w Odesláno 5. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2011 když se to takhle sešlo, tak jsem neodolal a nechal se vyfotit.. neni na te fotce te cerne nejak moc?
lastam Odesláno 5. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2011 Páteční kancldiving. Foceno mobilem.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. ty bondovky prostě maj koule jak melouny, kurňa už aby tu byly ty nový keramiky, v napětí očekávám a tiše doufám v inhouse
Cyril Odesláno 5. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2011 Tuhle barvu pozadí jsem ještě nepoužil... Trochu se zpožděním PAM 250 Daylight...
Petrson Odesláno 5. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2011 Já dnes Trasery na novém NATO strapu :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tombed Odesláno 5. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2011 už jsem třídenní rezervista... na Gase a Cyrila to nemá, ale co už Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky