Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jedna podvodní ...:snorkle: Je to předposlední fotka z mého foťáku ...:suicide_anim: Nějaké smítko se připletlo, natekla tam voda a aktuálně se tváří, že je po smrti ...:crying_anim02: Ach jo. Proč nedělají foťáky stejně pořádně, jako jiní hodinky .... :crying_anim:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Tohle je starý model 142 s Lemanií, který se už dlouho nevyrábí.

Posted Image

Ty jsou super, už delší dobu pokukuju po Tutimách obdobného ražení (taky s Lemanií), tak jsi mě zase pošoupnul o kousek blíž nákupu :)

Odesláno

Ty jsou super, už delší dobu pokukuju po Tutimách obdobného ražení (taky s Lemanií), tak jsi mě zase pošoupnul o kousek blíž nákupu :)

Tutimy s plochýma tlačítkama stopek byla druhá možná volba, na těch se mi navíc líbí 12h otočná stupnice na vnitřní lunetě, že to jsou navíc GMT hodinky.
Odesláno (upraveno)

Tutimy s plochýma tlačítkama stopek byla druhá možná volba, na těch se mi navíc líbí 12h otočná stupnice na vnitřní lunetě, že to jsou navíc GMT hodinky.

Jo, to jsou přesně ony. Sleduju ebay, ale drží si cenu, potvory, až jsem překvapenej, jak chodí draze.

Ale snad se s nimi brzy pochlubím (zatím hezké foto z netu):

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem NIGHTinGALE
Odesláno (upraveno)

Na tvým postu jsou s tachymetre scale, víc se mi líbí s 12 hodinami, myslel jsem, že je ta stupnice otočná jako na Sinnech, ale zdá se, že není. I tak jsou výborný.

Jsi děsně rychlej :) , já to pak hned zeditoval. Taky se mi líbí víc ta se 12 hodinami. Navíc má i hezčí tah, než tyhle s tachymetrickou.

Sorry, Viktore, já v tom těma editama udělal bordel :(

Upraveno uživatelem NIGHTinGALE
Návštěvník Kamil
Odesláno

Jsi děsně rychlej :) , já to pak hned zeditoval.

A já na to čuměl jak puk a hledal nějaké rozdíly. :lol2:
Odesláno

Jo, to jsou přesně ony. Sleduju ebay, ale drží si cenu, potvory, až jsem překvapenej, jak chodí draze.

Ale snad se s nimi brzy pochlubím (zatím hezké foto z netu):

NiGu, ty jsou skvely a libily by se mi taky!

Ty vypouklý skla maj něco do sebe :D

Hehe, ja to rikam porad. Stary vypoukly akrylatovy skla mam radeji nez sterilni plochy safiry. A plati to nejen u rolad, ale napr. i u Igenu, Sinnu a podobnych kousku s cylindrickym tvarem sklicka (nebo jak se tomu rika).
Odesláno

Se pozna ambassador chronoshopu :).

Jo jo...je to tak... :smile_anim: Zajeli jsme společně s Kubsonem za Zdeňkem a Mechanem do "Vily" :D

Večer jsme dali večeři a nějaké to pivko v Břevnovském kláštěře a ráno jsem napráskal telefonem tyhle fotky. Pro úplnost tedy ještě přidávám fotku z auta, oblíbené 311.... :clap:

Odesláno

Opět ve vodách loukostu. :) Protože se mně po prodeji Monster po Seiku opravdu stýskalo, tak jsem si musel koupit nějaký další. Nic víc k nim nemá smysl dodávat, protože na základě ód na ně tady na fóru, na jejich technický zpracování a design jsem si je vlastně vybral. A musím říct, že všechno, co se o nich říká, je pravda. Nádherný hodinky. Jedna rychlá fotka mobilem (mám je cca 2 hodiny).

Já Ti mám normálně z té fotky pocit, že sis proti těm podivnejm Eternám polepšil. :)
Odesláno

pampin ajron lejt najt, trájin ňú foun.. no to je mi reč, kuafix

Uf, už jsem myslel, že se ti do profilu naboural nějaký náctiletý spratek :)

Hodinky do toho prostředí dokonale zapadají, jak p...l na hrnec. A opět mě naštvalo, že jsem dnes nemohl cvičit protože jsem k.o.

Odesláno (upraveno)

Já Ti mám normálně z té fotky pocit, že sis proti těm podivnejm Eternám polepšil. :)

Kurňa libe, na Eterny mně nešahej, byly to super hodinky, čest jejich památce. :D Ale Suma jsou parádní, to zase jo.

EDIT: a ještě půlnoční foto. :)

Upraveno uživatelem Kalifx
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...