skalis Odesláno 9. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2011 dnes... Se pozna ambassador chronoshopu .
lukin_ova Odesláno 9. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2011 Jedna podvodní ... Je to předposlední fotka z mého foťáku ... Nějaké smítko se připletlo, natekla tam voda a aktuálně se tváří, že je po smrti ... Ach jo. Proč nedělají foťáky stejně pořádně, jako jiní hodinky .... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
NIGHTinGALE Odesláno 9. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2011 Tohle je starý model 142 s Lemanií, který se už dlouho nevyrábí. Ty jsou super, už delší dobu pokukuju po Tutimách obdobného ražení (taky s Lemanií), tak jsi mě zase pošoupnul o kousek blíž nákupu
NIGHTinGALE Odesláno 9. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2011 hustokrutoprisna vyfikundace... Týýý jo, moje vysněné. Akorát mi nikde nechtějí přišít větší ruku, abych je mohl nosit
Viktor Odesláno 9. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2011 Ty jsou super, už delší dobu pokukuju po Tutimách obdobného ražení (taky s Lemanií), tak jsi mě zase pošoupnul o kousek blíž nákupu Tutimy s plochýma tlačítkama stopek byla druhá možná volba, na těch se mi navíc líbí 12h otočná stupnice na vnitřní lunetě, že to jsou navíc GMT hodinky.
NIGHTinGALE Odesláno 9. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2011 (upraveno) Tutimy s plochýma tlačítkama stopek byla druhá možná volba, na těch se mi navíc líbí 12h otočná stupnice na vnitřní lunetě, že to jsou navíc GMT hodinky. Jo, to jsou přesně ony. Sleduju ebay, ale drží si cenu, potvory, až jsem překvapenej, jak chodí draze. Ale snad se s nimi brzy pochlubím (zatím hezké foto z netu): Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 9. srpna 2011 uživatelem NIGHTinGALE
Viktor Odesláno 9. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2011 (upraveno) Nic, Nig vyměnil fotku. Upraveno 9. srpna 2011 uživatelem Viktor
NIGHTinGALE Odesláno 9. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2011 (upraveno) Na tvým postu jsou s tachymetre scale, víc se mi líbí s 12 hodinami, myslel jsem, že je ta stupnice otočná jako na Sinnech, ale zdá se, že není. I tak jsou výborný. Jsi děsně rychlej , já to pak hned zeditoval. Taky se mi líbí víc ta se 12 hodinami. Navíc má i hezčí tah, než tyhle s tachymetrickou. Sorry, Viktore, já v tom těma editama udělal bordel Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 9. srpna 2011 uživatelem NIGHTinGALE
Návštěvník Kamil Odesláno 9. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2011 Jsi děsně rychlej , já to pak hned zeditoval.A já na to čuměl jak puk a hledal nějaké rozdíly.
Juraj11 Odesláno 9. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2011 poslední dobou..... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
skalis Odesláno 9. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2011 Jo, to jsou přesně ony. Sleduju ebay, ale drží si cenu, potvory, až jsem překvapenej, jak chodí draze. Ale snad se s nimi brzy pochlubím (zatím hezké foto z netu): NiGu, ty jsou skvely a libily by se mi taky! Ty vypouklý skla maj něco do sebe Hehe, ja to rikam porad. Stary vypoukly akrylatovy skla mam radeji nez sterilni plochy safiry. A plati to nejen u rolad, ale napr. i u Igenu, Sinnu a podobnych kousku s cylindrickym tvarem sklicka (nebo jak se tomu rika).
Cyril Odesláno 9. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2011 Se pozna ambassador chronoshopu . Jo jo...je to tak... Zajeli jsme společně s Kubsonem za Zdeňkem a Mechanem do "Vily" Večer jsme dali večeři a nějaké to pivko v Břevnovském kláštěře a ráno jsem napráskal telefonem tyhle fotky. Pro úplnost tedy ještě přidávám fotku z auta, oblíbené 311....
bandicoot Odesláno 9. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2011 ...ty vado, já to mám snad nejblíž, jezdím denně okolo a ještě jsem tam nebyl.
lib Odesláno 9. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2011 Opět ve vodách loukostu. Protože se mně po prodeji Monster po Seiku opravdu stýskalo, tak jsem si musel koupit nějaký další. Nic víc k nim nemá smysl dodávat, protože na základě ód na ně tady na fóru, na jejich technický zpracování a design jsem si je vlastně vybral. A musím říct, že všechno, co se o nich říká, je pravda. Nádherný hodinky. Jedna rychlá fotka mobilem (mám je cca 2 hodiny). Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Já Ti mám normálně z té fotky pocit, že sis proti těm podivnejm Eternám polepšil.
instant Odesláno 9. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2011 (upraveno) pampin ajron lejt najt, trájin ňú foun.. no to je mi reč, kuafix Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 9. srpna 2011 uživatelem instant
Chumpus Odesláno 9. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2011 pampin ajron lejt najt, trájin ňú foun.. no to je mi reč, kuafix Uf, už jsem myslel, že se ti do profilu naboural nějaký náctiletý spratek Hodinky do toho prostředí dokonale zapadají, jak p...l na hrnec. A opět mě naštvalo, že jsem dnes nemohl cvičit protože jsem k.o.
Kalifx Odesláno 9. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2011 (upraveno) Já Ti mám normálně z té fotky pocit, že sis proti těm podivnejm Eternám polepšil. Kurňa libe, na Eterny mně nešahej, byly to super hodinky, čest jejich památce. Ale Suma jsou parádní, to zase jo. EDIT: a ještě půlnoční foto. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 9. srpna 2011 uživatelem Kalifx
sibirnaya Odesláno 9. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2011 Kalife, v klidu, ja jsem este nezazil, aby mi Libor nejaky hodinky pochvalil
Doporučené příspěvky