Peta-Biker Odesláno 8. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2011 Gratuluju, jeden z nejlepších výběrů z této stáje. Byl jsi pro ně ve vile?
Viktor Odesláno 8. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2011 Ve vile jsem sice minulý týden byl, ale jen se podívat. Tohle je starý model 142 s Lemanií, který se už dlouho nevyrábí.
bandicoot Odesláno 8. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2011 Ve vile jsem sice minulý týden byl, ale jen se podívat. Tam jsem jednou taky byl... http://www.zlatestranky.cz/firmy/Zlin/q_ruzova-vila-night-club/1/
Kalifx Odesláno 8. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2011 hustokrutoprisna vyfikundace... Najs. Doufám, že se stále líbí.
sibirnaya Odesláno 8. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2011 jj, jsou bombasticky, uz treti den je mam na ruce
skalis Odesláno 8. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2011 Vcerejsi vylet do pouste - bez poradnych tool watch ani ranu (dneska letim do Santi a zitra zpet do Evropy, uz se tesim ) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Frantik Odesláno 8. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2011 Stále Béčka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
mrakodrap Odesláno 9. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2011 Máme radost. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
bandicoot Odesláno 9. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2011 Dopr.dele kur.va noha. Bomba. Mrakouši gratuluju.
Kalifx Odesláno 9. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2011 Opět ve vodách loukostu. Protože se mně po prodeji Monster po Seiku opravdu stýskalo, tak jsem si musel koupit nějaký další. Nic víc k nim nemá smysl dodávat, protože na základě ód na ně tady na fóru, na jejich technický zpracování a design jsem si je vlastně vybral. A musím říct, že všechno, co se o nich říká, je pravda. Nádherný hodinky. Jedna rychlá fotka mobilem (mám je cca 2 hodiny). Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
skalis Odesláno 9. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2011 Máme radost. Tak tohle je mazec . Gratulace! No myslím, že se mám postupem času na co těšit. Posledních pár týdnů už bez nich ani neusne. Ve 3 letech, to předčil i mě Mechanické Zarja v plné parádě Aldo, zaloz mu pokladnicku "Na Damasko". Za par let muzete mit hodinky "otec a syn" . Opět ve vodách loukostu.Suma jsou suprovy hodinky. A ze je to loukost, to je prece uplne fuk.
Locque Odesláno 9. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2011 (upraveno) Karle, Ty divochu! Kdy pojedeš přes Prahu??? EDIT: Už se těšim na chlubící vlákno... Upraveno 9. srpna 2011 uživatelem Locque
vojt Odesláno 9. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2011 Aldo, nasaď mu je správně, ať není zblblej
Chorche Odesláno 9. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2011 Opět ve vodách loukostu. Protože se mně po prodeji Monster po Seiku opravdu stýskalo, tak jsem si musel koupit nějaký další. Nic víc k nim nemá smysl dodávat, protože na základě ód na ně tady na fóru, na jejich technický zpracování a design jsem si je vlastně vybral. A musím říct, že všechno, co se o nich říká, je pravda. Nádherný hodinky. Jedna rychlá fotka mobilem (mám je cca 2 hodiny). Na téhle tvojí fotce se mi líbí asi o 200% víc než obvykle, ta se ti fakt povedla. Co 20mm tah, opravdu je to takový nepoměr k pouzdru, jak se říká?
Kalifx Odesláno 9. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2011 Na téhle tvojí fotce se mi líbí asi o 200% víc než obvykle, ta se ti fakt povedla. Co 20mm tah, opravdu je to takový nepoměr k pouzdru, jak se říká? Hele pohoda. Samozřejmě, že by jim ty dva milimetry navíc slušely. Ale pokud by se to tady několikrát neprobíralo, tak to vůbec neregistruju. Už jsem byl u Brože zkrátit tah - seděj výborně. Moc se mně líbí plastický indexy a to, jak vložka lunety není úplně hladká.
Návštěvník Kamil Odesláno 9. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2011 Poslední dobou je skoro nesundavám. Že bych dospěl do konečné fáze? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. EDIT: Akorát je mám trochu zapatlaný. Vlastně víc než trochu. Fuj!
bandicoot Odesláno 9. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2011 Tři za den? To je panečku promiskuita a ne každý tři měsíce nový...
Doporučené příspěvky