Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Opět ve vodách loukostu. :) Protože se mně po prodeji Monster po Seiku opravdu stýskalo, tak jsem si musel koupit nějaký další. Nic víc k nim nemá smysl dodávat, protože na základě ód na ně tady na fóru, na jejich technický zpracování a design jsem si je vlastně vybral. A musím říct, že všechno, co se o nich říká, je pravda. Nádherný hodinky. Jedna rychlá fotka mobilem (mám je cca 2 hodiny).

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Máme radost.

Tak tohle je mazec :). Gratulace!

No myslím, že se mám postupem času na co těšit. Posledních pár týdnů už bez nich ani neusne. Ve 3 letech, to předčil i mě :D

Mechanické Zarja v plné parádě :D

Aldo, zaloz mu pokladnicku "Na Damasko". Za par let muzete mit hodinky "otec a syn" :).

Opět ve vodách loukostu.

Suma jsou suprovy hodinky. A ze je to loukost, to je prece uplne fuk.
Odesláno (upraveno)

Karle, Ty divochu! Kdy pojedeš přes Prahu???

EDIT: Už se těšim na chlubící vlákno...

Upraveno uživatelem Locque
Odesláno

Opět ve vodách loukostu. :) Protože se mně po prodeji Monster po Seiku opravdu stýskalo, tak jsem si musel koupit nějaký další. Nic víc k nim nemá smysl dodávat, protože na základě ód na ně tady na fóru, na jejich technický zpracování a design jsem si je vlastně vybral. A musím říct, že všechno, co se o nich říká, je pravda. Nádherný hodinky. Jedna rychlá fotka mobilem (mám je cca 2 hodiny).

Na téhle tvojí fotce se mi líbí asi o 200% víc než obvykle, ta se ti fakt povedla. Co 20mm tah, opravdu je to takový nepoměr k pouzdru, jak se říká?
Odesláno

Na téhle tvojí fotce se mi líbí asi o 200% víc než obvykle, ta se ti fakt povedla. Co 20mm tah, opravdu je to takový nepoměr k pouzdru, jak se říká?

Hele pohoda. Samozřejmě, že by jim ty dva milimetry navíc slušely. Ale pokud by se to tady několikrát neprobíralo, tak to vůbec neregistruju. Už jsem byl u Brože zkrátit tah - seděj výborně. Moc se mně líbí plastický indexy a to, jak vložka lunety není úplně hladká.
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...