X-Bob Odesláno 20. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2011 Se zpožděním z mé vlastně nepodařené první týdenní dovolené po roce. Rozhledna Královka v Jizerských horách. Jediná tůra za 6 dní pobytu a pak nemoc (dcera, pak já...) a taky počasí občas a tak vůbec. Nevím, jestli jsem to sem už nepostnul z mobilu. V době choroby. Snowe, neboj, setkáme se v JnN do měsíce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamo Odesláno 20. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2011 Slunce zapadá za Štramberskou trúbou. Ach ty railmastery! Krása! Škoda, že nemám rád železnici, takže bych je asi nemohl nosit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 20. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2011 Nojó, to je pak pohoda když člověk má ruku na velký péóčka na kaučuku... :whistle: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrson Odesláno 20. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2011 Vrátil jsem se ke svým "srdcovkám" SEIKO Prospex SBCM023. Je to sice quartz, ovšem velikostně ideální na mou ruku (nebudu s němi tlouct o futra ) a hlavně 200 m vodotěsnost, perpetual calendar a odchýlka +20/-20 s / rok je úžasná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xda2 Odesláno 20. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2011 Jedna ze včerejška. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrson Odesláno 20. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2011 Tohle jsou fakt nádherné hodinky !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lastam Odesláno 20. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2011 tak právě přezuto a v pondělí k móóóóřííííím - tam, kam patří Ty QOS, to je prostě paráda, tiše závidím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 20. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2011 Pořád jsem z nich paf... neskutečný hodinky. Přemýšlím, jestli by snesly: - kevlarový/plátěný řemen jako mají Top Guny - hodně tmavě hnědýho gatora - letecký řemen Bandi, hezka kosile. Takovou podobnou shanim (i kdyz nijak extenzivne) uz docela dlouho. Jen touzim po jine barve kostek - tmave cervene. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 20. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2011 Na výlet nakonec poletí titanový Avengery. OP 312 nebo 250 jsem si Laďóšem nechal v hospodě rozmluvit. Že prej bych je v tom písku a slaný vodě určitě zničil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 20. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2011 Cyrdo seš pose.ra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Don2008 Odesláno 20. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2011 Stále B a z času na čas X-Windy, ostatné sa už pomaly ani nedostanú na ruku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 20. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2011 ..dneska na sport..Monstra.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 20. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2011 Tak jsem se konečně dočkal a dnes mi dělaly celý den společnost. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 20. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2011 (upraveno) Na odpolední výlet jsem přezul Upraveno 20. srpna 2011 uživatelem Ondra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 20. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2011 Není to právě, ale před týdnem a hodinky už taky odešly k jinému členovi, takže jenom vzpomínková.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukin_ova Odesláno 20. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2011 Tak jsem se konečně dočkal a dnes mi dělaly celý den společnost. Moc hezké. Gratuluji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 20. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2011 (upraveno) To: Sect...pěkné zátiší.. Upraveno 20. srpna 2011 uživatelem bedja Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robo Odesláno 20. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2011 Žeby Turecko?Není to právě, ale před týdnem a hodinky už taky odešly k jinému členovi, takže jenom vzpomínková.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer001 Odesláno 20. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2011 odpovím za něj, Bulharsko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robo Odesláno 20. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2011 Mal som na mysli aj to, ale teraz mi je bližšie Turecko, lebo sme tam pred týždňom boli a tie spomienky... odpovím za něj, Bulharsko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky