Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Byl jsem tak radostně překvapen, když jsem zjistil, že svítí i ta guma, že se musím podělit. Za kvalitu se omlouvám, foceno mobilem.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno (upraveno)

Byla to dobrá volba, teď to trochu vytuním a už skoro vím co to bude příště...

Jen skoro? :-)

Navečer lestenky, připraveno k odeslání

Upraveno uživatelem financ
  • Dát hlas 1
Odesláno

Jen skoro? :-)

Navečer lestenky, připraveno k odeslání

Znáš to, pořád existuje možnost ... že mě napadne něco jiného, ještě o víkendu jsem chtěl kupovat DJII a mám Moony

Odesláno

Znáš to, pořád existuje možnost ... že mě napadne něco jiného, ještě o víkendu jsem chtěl kupovat DJII a mám Moony

Jj, cesty chronomagora jsou nevyzpytatelne :-))))

Cims to lestil, financ? Nekde jsem cetl, ze je na to dobrej kecup.

Kecup funguje na CUSN8, hlinikovy bronz je odolnejsi. Diamantova pasta 3/2 a pak dolestit zubni pastou s belicim ucinkem :-). Pekne růčo.
Odesláno

Ohm-Aztec Uherské Hradiště ?

Samá voda.

Asi to neni ono, ale pripomina mi to Přerov.

Přihořívá.

Ohm-Aztec: Pasteurova - U Podjezdu, Olomouc

Hoří!

Myší díra v Přívoze.

Samá voda, ale myslel jsem si, že myší díru máme jen my v Olomouci. Musím vyhledat.

Me to taky prijde jako mysi dira, ta byla ale jeste v patek zavrena

Pro Tebe to uhádnout je skoro povinnost! Vždyť tady u nás jsi pečenej vařenej!

Odesláno

Byl jsem tak radostně překvapen, když jsem zjistil, že svítí i ta guma, že se musím podělit. Za kvalitu se omlouvám, foceno mobilem.

Hezky to mas :-)

Odesláno

Financ:

Pro Tebe to uhádnout je skoro povinnost! Vždyť tady u nás jsi pečenej vařenej!

...ten zná jen cestu k Valisovi, sem ho jednou viděl a jezdí tam se zavřenýma očima... :goof:

Odesláno

...ten zná jen cestu k Valisovi, sem ho jednou viděl a jezdí tam se zavřenýma očima... :goof:

Se zavrenyma ocima jezdim skoro celou Moravu, po ni mam nacouvany, co nekteri jeste nenajeli smerem dopredu :-)

Ja su vsudezdejsi :-)

• Dát hlas 2
Odesláno

Vitaj v klube, paradicka, co? :)
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...