jacob Odesláno 30. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2011 Asi po měsící na watchwinderu.. utekly o cca 25 vteřin dopředu, takže mám radost a za odměnu jsem je vyndal na vzduch:). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xda2 Odesláno 30. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2011 Black Mars 500 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 30. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2011 xda2: hodinky krasné, ale zdá se mi to nebo datum nelícuje se dnem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Don2008 Odesláno 30. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2011 Po dovolenke pri mori, prišiel čas na zmenu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
haloss Odesláno 30. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2011 Na dovolené mě popadl stesk po domovině, a tak jsem dnes nemohl jinak.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xda2 Odesláno 30. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2011 ggrand: záleží na úhlu pohledu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 30. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2011 ggrand: záleží na úhlu pohledu parádní hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 30. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2011 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 30. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2011 Poslední večeře před odletem přítelkyně na půl roční stáž na Nový Zéland 4 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 30. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2011 Super fotka ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alexion Odesláno 30. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2011 Black Mars 500 ja tieto hodinky proste zerem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simon_magus Odesláno 30. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2011 jeden pracovni kousek 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 30. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2011 Jarette naprosto chápu, co vyjadřuje ta fotka! Ta moje odjíždí ve čtvrtek na 5 měsíců Aldo díky! Od Tebe si toho vážím dvojnásob :-) Když tohle vlákno ale prolezeš pár měsíců dozadu, je tu ta samá fotka s BP Dnes jsem se trochu rozjel s focením v iPhonu. Je to návykové a ty snímky z toho lezou NE-SKU-TE-ČNÉ-! Tady je dnešní úroda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 30. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2011 Dnes jsem se trochu rozjel s focením v iPhonu. Je to návykové a ty snímky z toho lezou NE-SKU-TE-ČNÉ-! Tady je dnešní úroda. Mohu se zeptat v jakém programu ( pokud je to tedy přímo v iPhone) fotky upravuješ? Rád ozkouším:). Jsou moc pěkný! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 30. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2011 Kubo je to Camera+ program dostupný v AppStore Čili takhle mi to leze přímo z telefonu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 30. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2011 Kubo je to Camera+ program dostupný v AppStore Čili takhle mi to leze přímo z telefonu Děkuji za doporučení. Cena necelé euro je milé překvapení a velikost téměř 17mb předpovídá pro mě nevyčerpatelné množství funkcí . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 31. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2011 Doporučím na focení ještě Hipstamatic, taky dobrá hračka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 31. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2011 Coke for me, please.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 31. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2011 Coke for me, please.. Slint! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 31. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2011 Béčka jsou zpět na watchwinderu a dnes tady máme G-Shocky . Dobíjí mi je sluníčko, seřizuje je někdo za mě, když zmáčknu jedno z tlačítek - spokojeně si tedy mlaskám . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky