Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

Nedam! :) Super sa to nosi... btw uz musim prist pozriet tie Damaska konecne, skor nez vystupis zo sekty :)

pokial to nedas dole, tak sa nestretneme :) inac mozes doniest aj tie stajny. musim si ich vyskusat...

zo sekty nevystupim. bratia by ma rozsekali na kusy a hrozila by mi likvidacia...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jaky futbalek? Asi ma to v detstve nejako minulo... :D

Netvrdím, že se mu ty hodinky podobají, ale při pohledu na ně jsem si na tuhle hračku prostě vzpomněl  :D

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

Já na ruce stále LHC a Sphinxx pod nohama koloběžku:

Vojto, před chvilkou jsem dojel, žena mě zjebala bo jsem byl, jak dobytek, ale nakonec 35km, takže mám radost ... tady jedna momentka při pauze na doplnění energie :) . Na pomezí Palmovky a Troji mě chytl chcanec, jak cyp :))) ... 

Odkaz ke komentáři

Vojto, před chvilkou jsem dojel, žena mě zjebala bo jsem byl, jak dobytek, ale nakonec 35km, takže mám radost ... tady jedna momentka při pauze na doplnění energie :) . Na pomezí Palmovky a Troji mě chytl chcanec, jak cyp :))) ... 

Dobře ty! Ale o tebe ani tak nejde. Hlavně, že hodinky jsou čisté  :clap:

Odkaz ke komentáři

Leva a prava. Ty na leve bohuzel nejsou moje, jen nemuzu najit cestovni pouzdro...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...