T1000 Odesláno 14. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2014 Konečně na chvilku modrá mezi mraky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 14. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2014 Nedam! Super sa to nosi... btw uz musim prist pozriet tie Damaska konecne, skor nez vystupis zo sekty pokial to nedas dole, tak sa nestretneme inac mozes doniest aj tie stajny. musim si ich vyskusat... zo sekty nevystupim. bratia by ma rozsekali na kusy a hrozila by mi likvidacia... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rooosta Odesláno 14. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2014 Pepsiny na zimaku :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 14. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2014 Jaky futbalek? Asi ma to v detstve nejako minulo... Netvrdím, že se mu ty hodinky podobají, ale při pohledu na ně jsem si na tuhle hračku prostě vzpomněl Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 14. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2014 ... uz si spominam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 14. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2014 (upraveno) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 14. září 2014 uživatelem People Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 14. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2014 Já na ruce stále LHC a Sphinxx pod nohama koloběžku: Vojto, před chvilkou jsem dojel, žena mě zjebala bo jsem byl, jak dobytek, ale nakonec 35km, takže mám radost ... tady jedna momentka při pauze na doplnění energie . Na pomezí Palmovky a Troji mě chytl chcanec, jak cyp )) ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 14. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2014 ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza898989 Odesláno 14. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2014 Když studuješ dopravní fakultu, musíš prostě mít na stole pořádné SSZ (světelné signalizační zařízení aka "semafor") :-) 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 14. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2014 Vojto, před chvilkou jsem dojel, žena mě zjebala bo jsem byl, jak dobytek, ale nakonec 35km, takže mám radost ... tady jedna momentka při pauze na doplnění energie . Na pomezí Palmovky a Troji mě chytl chcanec, jak cyp )) ... Dobře ty! Ale o tebe ani tak nejde. Hlavně, že hodinky jsou čisté Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 14. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2014 Konečně na chvilku modrá mezi mraky...nááádhera.. :smile_anim: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 14. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2014 Dnes jedny nedělní....modrou mám prostě rád Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 14. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2014 Dobře ty! Ale o tebe ani tak nejde. Hlavně, že hodinky jsou čisté Jsem na ně opatrnej, hlavně kvůli AR jsou v tom "bordelu" spíš pod rukávem. Na tyhle extrémky budu potřebovat zpět GX-56 :D . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 14. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2014 Dnes jedny nedělní....modrou mám prostě rád Nádherný Moonwatches ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 14. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2014 díky ta modrá je dělá jiné..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 14. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2014 díky ta modrá je dělá jiné.....Nejen modra, ale i ten pomer stran u fotky... Aspon ja to na tabletu vidim nejak zdrcle... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 15. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 15. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2014 Zjistil jsem, že synátora zajímají víc než chrastítka moje IWC. To je myslím dobrý znamení. Půjde do učení k Valisovi. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 15. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2014 Dneska vzala Seika, tak jsem musel zareagovat. Jsou fakt dobrý. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 15. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2014 Leva a prava. Ty na leve bohuzel nejsou moje, jen nemuzu najit cestovni pouzdro... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky