wanaka Odesláno 4. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2011 Tak aké sú prvé dojmy s Albatrosom na ruke? no jak to popsat nejtrefneji????Zamilovanost ,,,,,,bez prehaneni,kazdy mame preci nejakou uchylku ,ne:D ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 4. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2011 Teda ty jsou !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tiše závidím :-) sorry za off topic, ale normalne som na sekundu ustrnul ze to je reakcia na Jakubiskovu fotku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pevo Odesláno 5. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2011 Tak aby to tu bylo pestřejší,zahodím suma a tyhle si nandám dneska, jen co se vzbudím! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 5. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2011 Tak aké sú prvé dojmy s Albatrosom na ruke? Jsou to zvláštní hodinky. Přes jejich velikost se nosí velice příjemně. Dobrý kousek do sbírky. Už mám 60s, 70s... Teď pokukuju po Omega Speedmaster Professional digitálkách nebo Flightmasterech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 5. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2011 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 5. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2011 wanaka, gratuluju, ty jsou famozni, driv jsem presne tyhle taky chtel.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wanaka Odesláno 5. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2011 uprimne jsem Breitlingy nikdy moc nemusel,ale tyto jsou velmi hezke Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wanaka Odesláno 5. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2011 wanaka, gratuluju, ty jsou famozni, driv jsem presne tyhle taky chtel.. diky:) ,a cemu jsi dal pred nima nakonec prednost?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 5. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2011 diky:) ,a cemu jsi dal pred nima nakonec prednost?? ..dobrýý.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stepan_1981 Odesláno 5. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2011 V sobotu jsem experimentoval s novým koupeným řemenem. Původně jsem chtěl hnědý hladký s prošitím a 2 peckami. Bohužel jsem nikde takový nenašel, a tak jsem koupil od Di-Modellu světlehnědý Ikarus (ta tmavohnědá verze byla už moc tmavá). Ten byl ale byl na můj vkus zase světlý moc (spíš něco mezi světlehnědou a oranžovou). Několikrát jsem ho potřel olivovým olejem, vysušil a výsledek je přesně to, co jsem si představoval, takový středněhnědý odstín, ani málo, ani moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 5. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2011 To:stepan_1981 vypadá to velice dobře.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukin_ova Odesláno 5. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2011 O víkendu tyhle ... to bylo ještě hezky ... jsou takové ... hezky barevné .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslav 2 Odesláno 5. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2011 Dnes nový prírastok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 5. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2011 Dnes nový prírastok. pecka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 5. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2011 Dnes nový prírastok. Parádní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukin_ova Odesláno 5. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2011 Jedna těsně, předbouřková ... Až jsem si říkal, jestli si mne nenajde nějaký blesk ... Nechal jsem přehodit a zkrátit tah (díky Viktore ) a poprvé je nasadil na ruku na novém tahu ... Bude mi po nich smutno ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 5. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2011 Dnes 311.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Colisa Odesláno 5. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2011 Orient-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 5. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2011 Klasika Orient, velká divočina. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukin_ova Odesláno 5. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2011 Dnes 311.... Jo jo, to se to fotí, před monitorem v teple a klidu, ale v bouřce a blescích, to je jiné kafe ... A s těmi PAMy tu moc nechoď, bo dopadnu jak se 7D a GASem ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky