brett Odesláno 6. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2011 to tombed: a co nosíš na kotníčcích? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 6. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2011 brette kupodivu nic, tam bych je asi nesnesl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 6. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2011 to tombed: a co nosíš na kotníčcích? Dneska na obede mel tyto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 6. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2011 Teda spagetko ... jdu blejt ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David_B Odesláno 6. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2011 zkoušel jsem to, ale nedosáhl jsem špičkou jazyka na tlačítko, a pak jsem jsem zjistil, že i nokia má samospoušť tak jsem ji zastrčil za sluneční clonu. No jestli v tu chvíli někdo procházel kolem a díval se na tebe, tak asi dost kroutil hlavou....ale naprosto Tě chápu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 6. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2011 no bóže tak mám ponožky s kraječkou no, bylo mi blbé si v tom obchodě nic nekoupit, když si Baker kupoval todle... David_B: dával jsem si na kolemjdoucí dobrý pozor, mobil mezi zuby vypadá fakt divně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 6. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2011 :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 6. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2011 Chvíli jsem uvažoval, že bych někdy zajel na sraz Ostravské buňky. Ale když koukám, co si oblékáte , raději zůstanu opodále Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 7. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2011 Kazdy z Prazaku (krome Kamila) riskl Ostravsky sraz jenom jednou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 7. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2011 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 7. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2011 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
volfda Odesláno 7. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2011 (upraveno) Dnes Schaffhausen... Upraveno 7. září 2011 uživatelem volfda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 7. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2011 noo..to jsem potřeboval vidět..po týdnu přesvědčování se, že i ty Casia mě vlastně na ruce stačí .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 7. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2011 ..sice to není dnes...ale taky tam píšou to to Schaffhausen.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
volfda Odesláno 7. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2011 ..sice to není dnes...ale taky tam píšou to to Schaffhausen.. Kdybys chtěl ten nápis větší, mrkni na můj prodej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 7. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2011 Kdybys chtěl ten nápis větší, mrkni na můj prodej ..moc dobře jsem si Tvého prodeje vědom....proto se prodejnímu vláknu vyhýbám obloukem.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 7. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2011 tak jsem dnes ráno nahodil na ruku zkušebně můj nový přírustek do rodiny, až bude možnost nějakých lepších fotek, dám snad do chlubícího vlákna (pokud mě do té doby kyklop nepřivede k šílenství - zatím nejsme kamarádi , trochu jsem to tušil, vždycky u mě vedl 14060, ale už jsem další hodinky bez datumu nechtěl, tak jsem si řekl že to risknu...třeba se to časem zlepší) tmoris: ty primky jsou skvělý, musím se po něčem takovém podívat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 7. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2011 (upraveno) Jedna mobilem alá Sibirnaya Upraveno 7. září 2011 uživatelem Andrew Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ava Odesláno 7. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2011 Ty nevíš kolik se jezdí u nás po dálnici. Jinak pekny S Klase, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 7. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2011 (upraveno) Ty nevíš kolik se jezdí u nás po dálnici. Jinak pekny S Klase, ..kolik..? ...ale nemá Alcantarový strop... ale sedačky větrané...to se cenní..! Upraveno 7. září 2011 uživatelem bedja Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky