semi001 Odesláno 8. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2014 Diky kamo, tenhle pocit jsem zažil kdyz jsem kupoval PO, sou kulervouci Bite my shiny metal *** with TapaDobře Ty musíme se potkat taky někdy Gratuluji, jsou parádní....!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 8. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2014 Diky, sem unesenej, ty sou tak bozi:-))) Bite my shiny metal ass with Tapa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 8. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2014 Co jim rikate? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 8. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2014 A je to tady:-)) sem kurwa spokojenej parchant Gratulace! Ale ať koukám jak koukám, nikde nic oranžového na nich Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ProF3T Odesláno 8. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2014 Všimol som si, že sa na fóre akosi rozmohol predaj týchto skvelých potápok, preto by som ich rád touto cestou podporil. Zároveň by som rád poďakoval robotom od linky 8 z nočnej šichty: "Pozdrav do Malajzie! Skvelá práca chlapci!" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 8. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2014 FCéčka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 8. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2014 Coke ještě jednou mám z toho fakt radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
worm007 Odesláno 8. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rooosta Odesláno 8. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2014 Dnes "skackajúca" ručička ala Festina...po dlhej dobe :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
323GT Odesláno 8. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2014 Coke ještě jednou mám z toho fakt radost PicsArt_1412767811034.jpg Koukám, že ten lumibod je nějaký jiný, než bývá běžně.Mám je na super oysteru už pár měsíců také. Dobrá volba, tak ať radost vydrží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 8. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2014 (upraveno) To by slo, nie? Upraveno 8. října 2014 uživatelem People Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 8. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 8. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2014 dvoje potapky a vrtulnik. Fooopaaaa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 8. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2014 (upraveno) To by slo, nie?Photo 8.10.2014 14 27 16.jpgpekne, jednoduche a prehladne (ta spodna verzia bez toho gilosu), nieco na styl bathyscaphe od blancpainu akurat tie 1,2; 4,5; 7,8 a 10,11 indexy by to chcelo trosku uzsie (kludne nech su totozne s tymi na lunete), nech nepritahuju pozornost na ukor hlavnych 3,6,9,12 indexov, ktorym by som doprial trochu hrubsie linky... Upraveno 8. října 2014 uživatelem misoo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 8. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2014 Slabota, taka Invicta to vie za rovnake peniaze este hnusnejsie MADE MY DAY Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Odesláno 8. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2014 Na nějaký čas konečně hodně daleko od Prahy s novými pilotkami. Šlapou perfekně, zatím v záběhu +6sec./24hod.Pořádný pilotky, moc pěknej kousek..Zkus je někdy obout na nato a uvidíš, jak jim to sekne taky.. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 8. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2014 Menší nájezd na lékárnu kvůli chřipce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 8. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2014 Příjemný hodinky ty Orisky, datum sice nesedí ale opravdu jsem je měl dneska na ruce.Pěknej kousek Já dneska přihodím foto z kancldajvingu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 8. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2014 Koukám, že ten lumibod je nějaký jiný, než bývá běžně.Mám je na super oysteru už pár měsíců také. Dobrá volba, tak ať radost vydrží. Není to originální luneta a ten lumi bod je tam vystouplý, takže sis všimnul správně Mě ta obyč černá co mají 007 prostě nějak nebrala, todle je mnohem lepší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matt81 Odesláno 8. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2014 FCéčka. paradne ...asi jedine FC ktore ma chytili za srdce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky