CEGY Odesláno 24. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2014 Rychly servis. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 24. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2014 Mám volno, tak poletuju po krajině... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 24. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2014 GMTčka na cestách Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 24. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2014 na cestě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 24. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2014 Dneska Fortiskya odpoledne se šlo běhat, tak něco sportovnějšího Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 24. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2014 Jsem si udelal radost. image.jpgPěkné. Hned mi byly sympatické a pak mi došlo, že mi trošku připomínají mé staré Prim Sport 2. Dneska Fortiskyf18.jpga odpoledne se šlo běhat, tak něco sportovnějšíhog1.jpgTy tvé Fortisky (nebo spíš fotky) nejde nepoznat. Super.---- Paní domácí vyrazila do víru velkoměsta, děti si hrají a já vlastně taky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yaras Odesláno 24. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2014 Po dlouhe dobe Hydra... Sent from your iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 24. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2014 Chrona ... včera zkoušeno přes pilotní bundu, dnes přezuto na Zrniča ... jinak neskromně se pochválím, že dnešní fotka se obzvláště povedla .Ta tmavá kožka je více fotogenická Davide,ale ta světlá stejně nemá chybu.Těším se,až získá patinu.Jinak fotky na jedničku.Překvapilo mne,že mi 47 tak dobře sedí na zápěstí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 24. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2014 Nejseš žádnej drobek ... sedí perfektně. Ten světlý řemen je super a budu je střídat podle nálady ... a hlavně jsem zvědav až dorazí NATO . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heboš Odesláno 24. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2014 Dnešní noc s Ball... a Dire Sttraits... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 24. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2014 Nejseš žádnej drobek ... sedí perfektně. Ten světlý řemen je super a budu je střídat podle nálady ... a hlavně jsem zvědav až dorazí NATO .Je jen otázka času k jejich návratu .Na NATO jsem rovněž zvědav a už se těším na foto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 24. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2014 To já také, uvidíme v nejhoršm půjde dolů a kožka zpět . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 24. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2014 Sea Gull Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 24. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2014 To já také, uvidíme v nejhoršm půjde dolů a kožka zpět .Jakou barvu jsi si objednal? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 24. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2014 Sea GullVaris veceri? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 24. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2014 Tuto ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 24. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2014 Tak na to se fakt těším Myslím si,že k bomberu sedne dobře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vajt Odesláno 25. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2014 Stejná značka, kategorie i cenovka, přesto každý úplně jiný... Do posledního detailu propracovaný Monstra versus časem vytříbený SKX009... U Monster se ale nemůžu zbavit dojmu, že jsou to nejlepší potápky současnosti ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 25. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2014 Nasazen medicament na chronohorečku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 25. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2014 Kristian.nov-jéééžiš to je bomba tohle! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky