Eman2208 Odesláno 18. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2014 RTak už jezdíš ? To si taťka na srazu může dát konečně do trumpety!!! Já své nové mazlíky, ať nejsem OT. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 18. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2014 Prave ze uz vim Nabízí se otázka, na jak dlouho? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 18. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2014 (upraveno) Vzhledem k tomu ze mi od obeda chcije voda v koupelne a v chodbe ze svetel jsem nasadil potapky ...No ty bláho, to je ta novostavba?? Kde udělali soudruzi izolatéři chybu? Upraveno 18. listopadu 2014 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 18. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2014 Tak už jezdíš ? To si taťka na srazu může dát konečně do trumpety!!! Já své nové mazlíky, ať nejsem OT. trumpeta už je připravená ... tyhle hodinky by si zasloužily pár pěkných řemenů od Zrna ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 18. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2014 Vzhledem k tomu ze mi od obeda chcije voda v koupelne a v chodbe ze svetel jsem nasadil potapky ...ImageUploadedByTapatalk1416334656.162289.jpgImageUploadedByTapatalk1416334695.093849.jpg to Ti nezávidím ? hlavně dej bacha na kůže a rozdělané věci ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 18. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2014 trumpeta už je připravená ... tyhle hodinky by si zasloužily pár pěkných řemenů od Zrna ...Všechno bude, jen nějak nemám čas. Navíc Zrno bude asi chvíli dělat instalatérskou, tak toho času taky nebude mít moc. Zrno, sorry, cítím s Tebou, zažil jsem to stejné na Nový rok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 18. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2014 Všechno bude, jen nějak nemám čas. Navíc Zrno bude asi chvíli dělat instalatérskou, tak toho času taky nebude mít moc. Zrno, sorry, cítím s Tebou, zažil jsem to stejné na Nový rok. teď je šance, že ty řemeny můžou, díky vodě smíchané s omítkou a malbou, chytnout zvláštní patinu ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 18. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2014 Hoši ani mi nemluvte pul dne v (!) ale teče to z praskliny ve stropě . Zejtra dopoledne přijde stavební dozor co dohlíží na reklamaci opravy fasády ... Ještě že jsem jen v nájmu. A takhle hezky po kabelu teče ze světla .... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jast Odesláno 18. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2014 Dnešní návštěva Ostravy Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 18. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2014 Hoši ani mi nemluvte pul dne v (!) ale teče to z praskliny ve stropě . Zejtra dopoledne přijde stavební dozor co dohlíží na reklamaci opravy fasády ... Ještě že jsem jen v nájmu. A takhle hezky po kabelu teče ze světla .... ImageUploadedByTapatalk1416348303.282129.jpg hlavně dávej bacha ať Tě to nezabije ? já bych to, pro jistotu, zhasnul ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 18. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2014 hlavně dávej bacha ať Tě to nezabije ? já bych to, pro jistotu, zhasnul ......to zas neuvidí, kudy to teče... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 18. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2014 Longines a hlidačka spí...sluzbu ma Suunto... ta rastie jak z vody clovece.. skrmujes susedov ci co? Priatelsky zapas Slovensko-Finsko, 2-1 tvl rukavice? kde sa to hra, na Islande? ja som dnes vyvencil landmastre Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 18. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2014 hlavně dávej bacha ať Tě to nezabije ? já bych to, pro jistotu, zhasnul ...To je fakt Oto, taky bych to zhasnul Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 18. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2014 To je fakt Oto, taky bych to zhasnul díky za podporu ... ...to zas neuvidí, kudy to teče... chceš mít Otu na svědomí ? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 18. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2014 No, chtěl jsem podpořit spíš Otu, kdo by nám pak šil tak libový řemeny ? Radši bych zapálil svíčku, tohle je fakt nebezpečný . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 18. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2014 Naštěstí to teče jen dolů a je tam ještě jistič ? To světlo v koupelně bylo plný vody, když jsem tam odpoledne vlez se to ? a rozsvítím a nic .. a najednou mi něco teče na hlavu a mam mokry nohy. V koupelně cenťák vody , což bylo taky super . Uvidíme zejtra ? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 18. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2014 ta rastie jak z vody clovece.. skrmujes susedov ci co? Sem tam sežere trochu kamení a mulčovací kůry...doba je zlá. Sorry za OT. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník LukeD Odesláno 18. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2014 Pozdně odpolední přezutí na něco menšího a lehčího. ? propos, díky pouhým 81 g váhy (oproti 136 g u novodobých UFO) a těsně padnoucímu tahu o nich na ruce prakticky nevím... A pak se na ně jednou za čas mrknu a kochám se tím parádním sunburst efektem ciferníku. Jen škoda, že ho ten můj bídný foťák v mobilu není s to pořádně zachytit. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 18. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2014 Sem tam sežere trochu kamení a mulčovací kůry...doba je zlá. Sorry za OT.No tak ten roste velmi slušně :D ... Jinak S47 bez chrona . Zhoršená kvalita, nebylo světlo . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 19. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2014 Nuda v práci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky