Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

R

Tak už jezdíš ? To si taťka na srazu může dát konečně do trumpety!!! :cheers:  :clap:

Já své nové mazlíky, ať nejsem OT.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vzhledem k tomu ze mi od obeda chcije voda v koupelne a v chodbe ze svetel jsem nasadil potapky ...

No ty bláho, to je ta novostavba?? Kde udělali soudruzi izolatéři chybu?

Upraveno uživatelem martar
Odkaz ke komentáři

trumpeta už je připravená  :) ...

tyhle hodinky by si zasloužily pár pěkných řemenů od  Zrna ;) ...

Všechno bude, jen nějak nemám čas. Navíc Zrno bude asi chvíli dělat instalatérskou, tak toho času taky nebude mít moc.  :cheers: Zrno, sorry, cítím s Tebou, zažil jsem to stejné na Nový rok.

Odkaz ke komentáři

Všechno bude, jen nějak nemám čas. Navíc Zrno bude asi chvíli dělat instalatérskou, tak toho času taky nebude mít moc.  :cheers: Zrno, sorry, cítím s Tebou, zažil jsem to stejné na Nový rok.

teď je šance, že ty řemeny můžou, díky vodě smíchané s omítkou a malbou, chytnout zvláštní patinu :) ...

Odkaz ke komentáři

Hoši ani mi nemluvte pul dne v (!) ale teče to z praskliny ve stropě . Zejtra dopoledne přijde stavební dozor co dohlíží na reklamaci opravy fasády ... Ještě že jsem jen v nájmu. A takhle hezky po kabelu teče ze světla ....

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři

Dnešní návštěva Ostravy

Odkaz ke komentáři

Hoši ani mi nemluvte pul dne v (!) ale teče to z praskliny ve stropě . Zejtra dopoledne přijde stavební dozor co dohlíží na reklamaci opravy fasády ... Ještě že jsem jen v nájmu. A takhle hezky po kabelu teče ze světla .... attachicon.gifImageUploadedByTapatalk1416348303.282129.jpg

hlavně dávej bacha ať Tě to nezabije ? já bych to, pro jistotu, zhasnul ...

Odkaz ke komentáři

Longines a hlidačka spí...sluzbu ma Suunto...

ta rastie jak z vody clovece.. skrmujes susedov ci co? :)

Priatelsky zapas Slovensko-Finsko, 2-1

tvl rukavice? kde sa to hra, na Islande? :)

ja som dnes vyvencil landmastre

Odkaz ke komentáři

To je fakt Oto, taky bych to zhasnul :)

díky za podporu  :) ...

...to zas neuvidí, kudy to teče...

chceš mít Otu na svědomí ?

Odkaz ke komentáři

Naštěstí to teče jen dolů a je tam ještě jistič ? To světlo v koupelně bylo plný vody, když jsem tam odpoledne vlez se to ? a rozsvítím a nic .. a najednou mi něco teče na hlavu a mam mokry nohy. V koupelně cenťák vody , což bylo taky super . Uvidíme zejtra ? 

Odkaz ke komentáři

ta rastie jak z vody clovece.. skrmujes susedov ci co? :)

Sem tam sežere trochu kamení a mulčovací kůry...doba je zlá.  :lol2:

Sorry za OT.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník LukeD

Pozdně odpolední přezutí na něco menšího a lehčího. ? propos, díky pouhým 81 g váhy (oproti 136 g u novodobých UFO) a těsně padnoucímu tahu o nich na ruce prakticky nevím... A pak se na ně jednou za čas mrknu a kochám se tím parádním sunburst efektem ciferníku. Jen škoda, že ho ten můj bídný foťák v mobilu není s to pořádně zachytit.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...