Tazz Odesláno 20. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2014 ... a jedna cestovní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 20. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2014 Malá káva a malé hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 20. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2014 Tak jsi je nakonec okusil? Gratuluju...Jojo, od večera bylo rozhodnuto že něco vezmu :-) díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 20. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2014 Tak jsem trošku doufal, že už dnes na ruce budou Hamiltonky, ale pošťáci to bohužel vidí jinak:-( Každopádně si nestěžuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vicomt Odesláno 20. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2014 už 3 den pořád stejně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 20. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 20. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2014 Zase,moc a moc se mi líbí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 20. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2014 Kancldiving. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal444 Odesláno 20. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2014 Dlho som neprispel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Odesláno 20. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2014 SMP...ImageUploadedByTapatalk1416490349.279597.jpgV tý černý je to vážně paráda! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 20. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2014 Dlho som neprispel... Pěkné Michale. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 20. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2014 A chronokolotoč se začíná zase točit! to DHL je nezpečně rychlý, včera IT - Bologna a dneska na ruce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 20. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2014 A chronokolotoč se začíná zase točit! to DHL je nezpečně rychlý, včera IT - Bologna a dneska na ruce... Ale sednou Ti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 20. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2014 A chronokolotoč se začíná zase točit! to DHL je nezpečně rychlý, včera IT - Bologna a dneska na ruce... tý jo, panceřovaný hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 20. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2014 Tak to pošťák nakonec stihnul, jupí:-)Jen je teda nemám pancéřované, jako LovecK. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 20. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2014 (upraveno) Dlho som neprispel... Moc pěkné!!! Tak to pošťák nakonec stihnul, jupí:-)Jen je teda nemám pancéřované, jako LovecK. Taky začínáš chytat pěkné obrátky! Upraveno 20. listopadu 2014 uživatelem Ohm-Aztec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Odesláno 20. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2014 V úterý i dnes na "ochutnávku" na chvilku na ruce.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 20. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2014 Nové oblekovky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 20. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2014 Naopak, já už jen dobržďuju:-) Potřeboval jsem nalít do hodinek nějaký kapitál, než přijdou na svět dvojčata, pak už se bude muset hospodařit asi jen s tím, co je v hodinkovnici:-) Taky začínáš chytat pěkné obrátky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 20. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2014 Naopak, já už jen dobržďuju:-) Potřeboval jsem nalít do hodinek nějaký kapitál, než přijdou na svět dvojčata, pak už se bude muset hospodařit asi jen s tím, co je v hodinkovnici:-) Taky začínáš chytat pěkné obrátky! To jsem si taky říkal, že s příchodem výpěstka budu "dobržďovat" a od června do konce roku to vypadá na celkem 3 nové kusy... Tak mnoho zdaru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky