bandicoot Odesláno 21. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2011 To lumi vyzerá ako upravené photoshopom, ale viem, že nie je Celý to má upravenou expozici, jas, kontrast, gammu, je to doostřený a z leštěný hrany je umazaný odraz objektivu (Zoner). Nasvítil jsem to 300W lampou z obýváku, samozřejmě to do pár minut zvadne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robo Odesláno 21. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2011 Všetko som síce nepochopil, čo si urobil, ale vyzerá to bombovo. Mám 312 tak viem o čo ide. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 21. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2011 Já fotit neumím, ale zato z toho mám radost. A sendvič taky hází pěkný lumi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 21. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2011 sendvič, nesendvič, všechny PAM svítí jako paviání pr.del... takhle to vypadá po vstupu z přímého slunka do místnosti... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 21. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2011 Tombede, to je fajn, že u vás je jeste slunko, tady v Praze uz mame tmu! Holt časovej posun. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 21. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2011 hele Franto v Ásii je možné fšecko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 21. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2011 hele Franto v Ásii je možné fšecko hehe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrson Odesláno 21. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2011 Ještě mi nikdo neodpověděl na dotaz, zda mají u SEIKO Sumo zkušenost s nepřesně usazeným indexem na pozici 6. Myslím, že u hodinek za takové peníze a této značky by se to stávat nemělo. Já na svých Sumech měl spodní index posunitý doleva, takže vůbec neodpovídal pozici 6. Co vy na to ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 21. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2011 Ještě mi nikdo neodpověděl na dotaz, zda mají u SEIKO Sumo zkušenost s nepřesně usazeným indexem na pozici 6. Myslím, že u hodinek za takové peníze a této značky by se to stávat nemělo. Já na svých Sumech měl spodní index posunitý doleva, takže vůbec neodpovídal pozici 6. Co vy na to ? to je asi blbý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barbucha Odesláno 21. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2011 Predem se omlouvam za hloupou otazku: Co je to za hodinky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grakij Odesláno 21. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2011 Možná tyto ARMIDA A1 Diver? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barbucha Odesláno 21. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2011 Možná tyto ARMIDA A1 Diver? Dik moc, nebyl jsem schopny to precist. Paradni hodinky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 21. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2011 (upraveno) ty bláho, ty panerai, to jsou vlny... pár stránek zpět to bylo samý IWC edit: sebereflexe (smazání vulgarismů) Upraveno 21. září 2011 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 21. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2011 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 21. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2011 Provětrávám postupně všechny své Seamastery :-)to poškrábané sklíčko je vidět jen při focení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 21. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2011 ty bláho, ty panerai, to jsou vlny... pár stránek zpět to bylo samý IWC edit: sebereflexe (smazání vulgarismů) Njn, pánové, užili jste si svou chvilku slávy a končíme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukin_ova Odesláno 21. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2011 K...a Co to je ? Jsi opiloval inžynýry a předělal sekundovku ? Gratulace ... Fakt smekám .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 21. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2011 Gasy!!!!!!!!!!!!!!!!! Ty zvíře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robo Odesláno 21. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2011 Tu je to na infarkt. Gas je borec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 21. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2011 bukvo, ty ti seknou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky