panedge Odesláno 25. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2011 Alda-takže vlastně podvod Moc pěkný fotky děláš,jen je škoda,že nenosíš hodinky,který by se mi líbily,pak bych si to užil mnohem víc-jako třeba ty fotky s IWC,to bylo žrádlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 25. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2011 Však jasný,ono takhle-ne že by se mi ty Damaska vyloženě nelíbily,ale prostě to není můj šálek čaje.Jinak já to vnímám jak si to napsal,vždycky koukám na fotku jako celek.A ty tvoje fotky jsou ty nejlepší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 25. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2011 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 25. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2011 pafelik style: a včera na dýňový farmě v Bykoši: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 25. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2011 bandicoote tohle je naprostá pecka!jak hodinky,tak fotky-má to něco do sebe,asi duše...nebo mi už hrabe,já nevím,ale fakt se mi to líbí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 25. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2011 bandicoote tohle je naprostá pecka!jak hodinky,tak fotky-má to něco do sebe,asi duše...nebo mi už hrabe,já nevím,ale fakt se mi to líbí Nehrabe ti, je to pecka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 25. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2011 (upraveno) Monaco Upraveno 25. září 2011 uživatelem Peta-Biker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 25. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2011 nedělní podvečer... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 25. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2011 Kamile zavidim ti. Asi vsechno prodam a koupim si MM. A ze mi urcite budou velky nejak prekousnu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 25. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2011 Kamile zavidim ti. Asi vsechno prodam a koupim si MM. A ze mi urcite budou velky nejak prekousnu. Piš barde, střádej, a až budeš mít dvacet milionů, přijde den, zúčtujem spolu... ..ale já teď dřu bídu,jim kolínka,a už si prý nic nesmím koupit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 25. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2011 Ano i tak se to dá nazvat. I když zrovna v tomhle případě je to spíš bastl, protože žádný foťák takovou hloubkou ostrosti nedisponuje a mít ostrý předmět ve vzdálenosti 20cm a zároveň nekonečno je extrém, který snad pozná každý. Udělal jsem takto všeho všudy dvě fotky. Ale jinak je to u krajin a nejen u nich běžná praxe. Udělají se dvě fotky, na jedné ostré popředí, na druhé pozadí a slepí se to. Já to ale nedělám. A co se týče hodinek, no jo no, každý máme jiný vkus. Od toho je třeba odhlédnout a vnímat celou fotku. Na fóru je spousta nádherných fotek s hodinkama, které mi nic neříkají, ale fotka je krásná. Díky za vysvětlení, zase jsem o něco chytřejší. Podvod to určitě není. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jdx Odesláno 26. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2011 Ranní závod (s časem :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 26. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2011 to jdx - parádní to bezesporu, nicméně radši bych viděl na Tvém zápěstí Bremonty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrakodrap Odesláno 26. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2011 Gerald Genta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 26. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2011 Gerald Genta Bomba! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 26. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2011 Hustostroj... tam toho je nabušeno... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 26. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2011 (upraveno) Krasa mrakodrape. Z ceho je to pouzdro? A komplikace jsou jump hour , biretro... ? Upraveno 26. září 2011 uživatelem Dantechno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrakodrap Odesláno 26. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2011 Pouzdro je kombinace bronzu a titanu. Ano je to jump hour a biretro. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 26. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2011 to je velka parada, na to ja bohuzel taky nemam koule Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 26. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2011 úžasný stroj ten Genta, gratuluji... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky