skalis Odesláno 16. října 2011 Nahlásit Odesláno 16. října 2011 instant: super, docela závidím Aldo, super fotka. To je foceny proti nejakymu plakatu? Neudelal bys mi pripadne fotku jen toho plakatu ?
jankoxxx Odesláno 16. října 2011 Nahlásit Odesláno 16. října 2011 fuha..ja a breitling? to bolo asi nieco z kategorie "milosrdna loz" dnes som bol na indianskom uzemi - aj najest mi dali. moje venovanie malo skor sarkasticky charakter, tvoj nazor na B poznam moc dobre co indiani podavali?
skalis Odesláno 16. října 2011 Nahlásit Odesláno 16. října 2011 moje venovanie malo skor sarkasticky charakter, tvoj nazor na B poznam moc dobre co indiani podavali? Ze by ohnivou vodu .
tombed Odesláno 16. října 2011 Nahlásit Odesláno 16. října 2011 jsem divný, nějak jsem si zvyknul jen na jedny, musím se přeléčit
sect Odesláno 16. října 2011 Nahlásit Odesláno 16. října 2011 Pěkný řemen, ten už se mi dlouho líbí......od pátku
instant Odesláno 16. října 2011 Nahlásit Odesláno 16. října 2011 Ze by ohnivou vodu . mali vsetko okrem ohnivej vody. na image si davaju zalezat, odkedy su businessmani.. veduci folklorneho suboru mal asi dva metre. vzdy som mal za to ze nacelnik Bromden bol autorova metafora postavena na LSD iluzii, ale nie. skusal som ho vyfotit ale vyslo mi len toto.. tak teraz neviem. pust je svina
lukin_ova Odesláno 16. října 2011 Nahlásit Odesláno 16. října 2011 ..mám to stejně.. Taky seawolfy ... jen starší model .... ale zase hezky v titanu ....
bedja Odesláno 16. října 2011 Nahlásit Odesláno 16. října 2011 Taky seawolfy ... jen starší model .... ale zase hezky v titanu .... ..někdy musím ten titan zkusit...ale bojím se, že postrádají tu mohutnou Breitlingovskou hmotnost..
lukin_ova Odesláno 16. října 2011 Nahlásit Odesláno 16. října 2011 ..někdy musím ten titan zkusit...ale bojím se, že postrádají tu mohutnou Breitlingovskou hmotnost.. Hmotnost mají akorát. Tenhle můj kousek se dnes nad ránem krčil hezky v trávě .... A pak že nerostou ....
instant Odesláno 16. října 2011 Nahlásit Odesláno 16. října 2011 pust je svina nech nie som off topic:
bedja Odesláno 16. října 2011 Nahlásit Odesláno 16. října 2011 poslední dobou ..a máme tady další lampičku..
financ Odesláno 16. října 2011 Nahlásit Odesláno 16. října 2011 poslední dobou že mě to nepřekvapuje :-)
Juraj11 Odesláno 16. října 2011 Nahlásit Odesláno 16. října 2011 ..a máme tady další lampičku.. když to pořádně nesvítí,tak to není ono
Pavel K. Odesláno 16. října 2011 Nahlásit Odesláno 16. října 2011 Dnes i včera stejně - s dcerou na závodech.
financ Odesláno 16. října 2011 Nahlásit Odesláno 16. října 2011 ..někdy musím ten titan zkusit...ale bojím se, že postrádají tu mohutnou Breitlingovskou hmotnost.. A nemáš náhodou z titanu ty Fortisky? Anebo to jsou plasťáky?
FiXilVer Odesláno 16. října 2011 Nahlásit Odesláno 16. října 2011 vitam sa spat v krutej realite neprecitanych sprav a topicov online chronomag sveta. Na vsetky spravy sa Vam budem snazit odpisat cim skor.. a aby som sa drzal temy: Steinhart Ocean 1 na Cypre a hned na druhy den mi vo vlnach praskol jeden baret. velka vdaka za NATO remienky. Nikdy som nepovazoval za niak vyznamu ich "schopnost" udrzat hodinky aj pri prasknuti jedneho z baretov ( kolikov, alebo ako to volate ) ved predsa, preco by mal prasknut? no a stalo sa hlavne som rad, ze to boli "len" steinharty a nie suby, ktore somnou tiez jednu morsku dovcu absolvovali. takze odporucenie, ked na dovolenku ku moru s drahsimi hodinkami, radsej ich dajte na NATO remen, ved co keby nahodou.. akurat som nemal co nosit.. takze rada cislo dva: zobrat si nahradne hodinky ( popripade barety )
Doporučené příspěvky