Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

Odesláno

fuha..ja a breitling? to bolo asi nieco z kategorie "milosrdna loz" :)

dnes som bol na indianskom uzemi - aj najest mi dali.

moje venovanie malo skor sarkasticky charakter, tvoj nazor na B poznam moc dobre :) co indiani podavali?
Odesláno

Ze by ohnivou vodu :).

mali vsetko okrem ohnivej vody. na image si davaju zalezat, odkedy su businessmani.. :)

veduci folklorneho suboru mal asi dva metre. vzdy som mal za to ze nacelnik Bromden bol autorova metafora postavena na LSD iluzii, ale nie. skusal som ho vyfotit ale vyslo mi len toto.. tak teraz neviem. pust je svina :)

post-4112-062334700 1318779659.jpg

Odesláno

Taky seawolfy ... jen starší model .... ale zase hezky v titanu .... :smile_anim:

..někdy musím ten titan zkusit...ale bojím se, že postrádají tu mohutnou Breitlingovskou hmotnost.. :(

Odesláno

..někdy musím ten titan zkusit...ale bojím se, že postrádají tu mohutnou Breitlingovskou hmotnost.. :(

Hmotnost mají akorát.

Tenhle můj kousek se dnes nad ránem krčil hezky v trávě .... A pak že nerostou .... :whistle:

post-15604-001244300 1318781136.jpg

Odesláno

A nemáš náhodou z titanu ty Fortisky? Anebo to jsou plasťáky? :pokey:

Odesláno

vitam sa spat v krutej realite neprecitanych sprav a topicov online chronomag sveta. Na vsetky spravy sa Vam budem snazit odpisat cim skor.. :)

a aby som sa drzal temy:

Steinhart Ocean 1 na Cypre

Posted Image

a hned na druhy den mi vo vlnach praskol jeden baret. velka vdaka za NATO remienky. Nikdy som nepovazoval za niak vyznamu ich "schopnost" udrzat hodinky aj pri prasknuti jedneho z baretov ( kolikov, alebo ako to volate ) ved predsa, preco by mal prasknut? no a stalo sa :) hlavne som rad, ze to boli "len" steinharty a nie suby, ktore somnou tiez jednu morsku dovcu absolvovali.

takze odporucenie, ked na dovolenku ku moru s drahsimi hodinkami, radsej ich dajte na NATO remen, ved co keby nahodou..

Posted Image

akurat som nemal co nosit.. takze rada cislo dva: zobrat si nahradne hodinky ( popripade barety :) )

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...