Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

Odesláno

Tombed-kdyby tam nebyla ten Fiat Brava a tvoje hodinky,tak bych řekl,že to je fotka z 85 roku- depresivní,komunistická budova

jj, tam se nic nezměnilo, na sudety s..e pes...
Odesláno

Dneska jedna z kraje Aloise Nebela . Hlavní stanice jesenického semmeringu - Hanušovice, holbu jsem si nedal a zdá se, že jsem si něco dovezl :(

Tam to mám rád. Součástí Hanušovic je Potůčník. Vlastně spíš je to taková zatáčka za městem směrem na Jindřichov. A když projedeš tím, už tak malilinkatým, shlukem baráčků tak za dalších cca 400 metrů je odbočka doprava přes koleje a tam je jenom jedna bytovka. Kousek od ní leží pozůstatky starý chaty, kde jsem trávil každý prázdniny jeden měsíc po dobu 12 let... Pozdravuj to tam. :)
Odesláno

Tombed-kdyby tam nebyla ten Fiat Brava a tvoje hodinky,tak bych řekl,že to je fotka z 85 roku- depresivní,komunistická budova

I já mám depku z návštěv těchto končin....když vidím jak se tam lidem nedaří, není tam práce, vše jen chátrá...prostě jsou místa ,kde se čas zastavil hodně dávno. I já jsem strávil dětství (prázdniny)kousek od této oblasti... nad Jeseníkem mezi Žulovou a Javorníkem s dědou ,kterej tam byl uznávanej pan hajný, s flintou a dalekohledem...na posedu, na čekané. Mám na to krásné vzpomínky ,ale když tam dnes přijedu je to tam smutné.....

Odesláno

JJ Hanušky a Holba-po té mě vždycky pálí žáha :sad01_anim: .Já jezdívám do Nových Losin na chalupu-zrovna minulý týden jsme tam byli celá rodinka na víkend.Jen škoda toho počasí,ale to okolí stojí za to :smile_anim:

Odesláno (upraveno)

Krásný, Aldo.

Moje hezká nebude, ale včera mi konečně přišly Orisky, tak šly hned na ruku a dělají mi radost :)

Sorry za OT,ale neda mi to. Ty to Orisky me hodne bavi,libi se mi ta velka korunka,ale tak nejak nechapu proc tam nedali manualni natah,ale je tam automat.Natahovani s takhle velkou korunkou by byla parada a melo by to vetsi smysl. Upraveno uživatelem quest987
Odesláno

Přesně měsíc od prvního setkání. Další hodinky jsem koupil teprve včera (mezitím jsem poskládal ještě jeden Seiko mod, ale to se nepočítá)

..to je teprve měsíc..?:eek: mě to přijde jak půl roku..se hrozně pomalu točí ta planeta..asi..:D

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...