Jiřina Odesláno 27. února 2015 Nahlásit Odesláno 27. února 2015 (upraveno) Marcus: ty jo uz chytají vlásečnice. Jsem z toho zdrcen ;(. S brylema pomůžeme, poradíme, zařídíme. A s těma tvýma fotkama uz mne vážně pěkně stveš. Si fakt musím pořídit něco jiného než jen ten mobil . P.S.: apartni rukavičky, kde je sezenu? Losque: děkuji. A na sdilogramu jsou to rakové mobilní rychlocvaky Upraveno 27. února 2015 uživatelem Jiřina
warann Odesláno 27. února 2015 Nahlásit Odesláno 27. února 2015 Tak konečně Marku, BTW, chtělo by to chlubírnu. Díky, všechno klaplo a jsem nadšenej. Chlubírna by byla fajn, ale to bych si musel najmout fotografa. Jsem rád, když vytvořím fotku sem, do tohoto vlákna. Prostě jsem na focení tragéd. Ostatně je výmluvný, že u nás fotí moje manželka. Na druhou stranu, já fotky ani nikdy neprohlížím .
Návštěvník Jagman Odesláno 27. února 2015 Nahlásit Odesláno 27. února 2015 Klidek pred bouří . Nasadil jsem chlastací hodinky za chvilku dorazí bob a pak uz jen Rum rum rum .
VintageLover Odesláno 27. února 2015 Nahlásit Odesláno 27. února 2015 Na nové kůži od ZrnaTo vypadá hodně dobře.
Marcus Odesláno 27. února 2015 Nahlásit Odesláno 27. února 2015 Nádherný fotky. Díky, ty máš ovšem kromě hodinek krásný i fotky Marcus: ty jo uz chytají vlásečnice. Jsem z toho zdrcen ;(. S brylema pomůžeme, poradíme, zařídíme. A s těma tvýma fotkama uz mne vážně pěkně stveš. Si fakt musím pořídit něco jiného než jen ten mobil . P.S.: apartni rukavičky, kde je sezenu? Ještě jednou všem děkuju. @warann: Ty dnešní fotky máš povedené. Hlavně ta 1141 se mi moc líbí. Navíc Rolexy se fotí samy.@Jiřina: Vlásečnice byly, jsou a budou. Taky jsem jich tam už pár našel, ale nevadí mi to. Rukavičky jsou z ebay, přiletěly až z Kanady, takže k pilotkám se hodí (vic v SZ).
ggrand Odesláno 27. února 2015 Nahlásit Odesláno 27. února 2015 Týden na ruce. Nejvíc mě děsí, že není důvod to měnit. Nevím, jak k tomu přijdou jiné hodinky z krabičky...
Ondrej71 Odesláno 27. února 2015 Nahlásit Odesláno 27. února 2015 (upraveno) To vypadá hodně dobře. Díky . Ota umí Jagman : nápodobně Upraveno 27. února 2015 uživatelem Ondrej71
Vit Odesláno 27. února 2015 Nahlásit Odesláno 27. února 2015 ----Polední pilotáž Krásná fotka, měls ještě 39 s počkat.
bohus76 Odesláno 27. února 2015 Nahlásit Odesláno 27. února 2015 Tož jsem je zkusil dát na NATO a moc se mi to líbí Konečně doma Marceli?
ava Odesláno 27. února 2015 Nahlásit Odesláno 27. února 2015 Czech & Swiss classicTi ladí i tkaničky u bot
blackhead Odesláno 27. února 2015 Nahlásit Odesláno 27. února 2015 Hulvate, taky jsi to mohl rict gentlemansteji, ja zas jeste nevidel tak hnusnej volant! Jsem snad ještě nikdy neviděl hnusně vyfocené Bell & Ross.
mlsoun1 Odesláno 27. února 2015 Nahlásit Odesláno 27. února 2015 Konečně doma Marceli?Ale jen na chvíli Bohuši,na pomazlení s hodinkami
mlsoun1 Odesláno 27. února 2015 Nahlásit Odesláno 27. února 2015 Díky . Ota umí Jagman : nápodobně Ondřeji,ty se nezdáš.ST1 premium,moc pěkné
Marcus Odesláno 27. února 2015 Nahlásit Odesláno 27. února 2015 Krásná fotka, měls ještě 39 s počkat.Díky. Nebylo to plánované. A jen pro upřesnění, bylo to 21 sekund po 12. Hulvate, taky jsi to mohl rict gentlemansteji, ja zas jeste nevidel tak hnusnej volant! To měl byl kompliment. Jsem tím chtěl možná trochu neobratně vyjádřit, že Bell & Ross vypadají na všech fotkách naprosto fantasticky. Se na ně budu muset někam zajet podívat.
travex Odesláno 27. února 2015 Nahlásit Odesláno 27. února 2015 Polední pilotáž No teda, je to paráda!
blackhead Odesláno 27. února 2015 Nahlásit Odesláno 27. února 2015 Tak to jo, beru ten volant zpet.To měl byl kompliment. Jsem tím chtěl možná trochu neobratně vyjádřit, že Bell & Ross vypadají na všech fotkách naprosto fantasticky. Se na ně budu muset někam zajet podívat.
Doporučené příspěvky