Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Marcus: ty jo uz chytají vlásečnice. Jsem z toho zdrcen ;(. S brylema pomůžeme, poradíme, zařídíme. A s těma tvýma fotkama uz mne vážně pěkně stveš. Si fakt musím pořídit něco jiného než jen ten mobil :(. P.S.: apartni rukavičky, kde je sezenu?

Losque: děkuji. A na sdilogramu jsou to rakové mobilní rychlocvaky

Upraveno uživatelem Jiřina
  • Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

Odesláno

Tak konečně Marku, BTW, chtělo by to chlubírnu. :)

Díky, všechno klaplo a jsem nadšenej. Chlubírna by byla fajn, ale to bych si musel najmout fotografa. Jsem rád, když vytvořím fotku sem, do tohoto vlákna. Prostě jsem na focení tragéd. Ostatně je výmluvný, že u nás fotí moje manželka. Na druhou stranu, já fotky ani nikdy neprohlížím :).

Návštěvník Jagman
Odesláno

post-30201-1425058159,4.jpg

Klidek pred bouří :). Nasadil jsem chlastací hodinky za chvilku dorazí bob a pak uz jen Rum rum rum :).

Odesláno

Nádherný fotky.

Díky, ty máš ovšem kromě hodinek krásný i fotky :)

Marcus: ty jo uz chytají vlásečnice. Jsem z toho zdrcen ;(. S brylema pomůžeme, poradíme, zařídíme. A s těma tvýma fotkama uz mne vážně pěkně stveš. Si fakt musím pořídit něco jiného než jen ten mobil :(. P.S.: apartni rukavičky, kde je sezenu?

Ještě jednou všem děkuju.

@warann: Ty dnešní fotky máš povedené. Hlavně ta 1141 se mi moc líbí. Navíc Rolexy se fotí samy.

@Jiřina: Vlásečnice byly, jsou a budou. Taky jsem jich tam už pár našel, ale nevadí mi to.  :) 

Rukavičky jsou z ebay, přiletěly až z Kanady, takže k pilotkám se hodí (vic v SZ). 

Odesláno

Týden na ruce. Nejvíc mě děsí, že není důvod to měnit. Nevím, jak k tomu přijdou jiné hodinky z krabičky...

post-11518-0-30167900-1425061999_thumb.jpg

Odesláno (upraveno)

To vypadá hodně dobře. :)

Díky :). Ota umí :clap:

Jagman : nápodobně :cheers:

post-18261-0-49246900-1425063058_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Ondrej71
Odesláno

Krásná fotka, měls ještě 39 s počkat.

Díky. Nebylo to plánované. A jen pro upřesnění, bylo to 21 sekund po 12.  :guiltysmiley:

Hulvate, taky jsi to mohl rict gentlemansteji, ja zas jeste nevidel tak hnusnej volant!  :lol2:

To měl byl kompliment. Jsem tím chtěl možná trochu neobratně vyjádřit, že Bell & Ross vypadají na všech fotkách naprosto fantasticky. Se na ně budu muset někam zajet podívat. 

Odesláno

Tak to jo, beru ten volant zpet.

To měl byl kompliment. Jsem tím chtěl možná trochu neobratně vyjádřit, že Bell & Ross vypadají na všech fotkách naprosto fantasticky. Se na ně budu muset někam zajet podívat. 

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...