Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Jop, myslím že tak nějak...Ruku do ohně za to nedám, cenově je to tak mimo mě, že tomu moc pozornost nevěnuju:).

Upraveno uživatelem USER47
  • Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

Návštěvník dabelM
Odesláno (upraveno)

V roce 2014 byly v Koscomu za 143.000,- CZK a letos už jsou za cca 163.000,-CZK. Nevím, jakou lze obdržet slevu při platbě v hotovosti.

V lednu jsem byl v BKK a tam je měli v akci v jednom hodinářství v Central Embassy Shopping Mall za v přepočtu 3.500,-?.

Byly strašně lehounký, když jsem je porovnával s GMT Masters a ještě teď toho lituji, že jsem do nich nešel....

Upraveno uživatelem dabelM
Odesláno
  V 7. 4. 2015 v 18:07, dabelM napsal:

V roce 2014 byly v Koscomu za 143.000,- CZK a letos už jsou za cca 163.000,-CZK. Nevím, jakou lze obdržet slevu při platbě v hotovosti.

V lednu jsem byl v BKK a tam je měli v akci v jednom hodinářství v Central Embassy Shopping Mall za v přepočtu 3.500,-?.

Byly strašně lehounký, když jsem je porovnával s GMT Masters a ještě teď toho lituji, že jsem do nich nešel....

Nový Snouflejky za 3500E? Tak to by byla absolutně super cena. Doporučená cena pro US market je 6300USD, pro Evropu 5900E a japočíci je maj v katalogu za 609.000 JPY

Návštěvník dabelM
Odesláno

Cena to byla dost dobrá, ale po započtení slevy ve výprodeji a bez Thajskýho DPH, který je kolem 7%. Tady bych zaplatil DPH na letišti a to už se rozdíl zmenšuje....

Odesláno
  V 7. 4. 2015 v 18:22, dabelM napsal:

Cena to byla dost dobrá, ale po započtení slevy ve výprodeji a bez Thajskýho DPH, který je kolem 7%. Tady bych zaplatil DPH na letišti a to už se rozdíl zmenšuje....

za ty peníze bych neváhal ani vteřinu, krabice do pošty a hodinky na ruku.

Návštěvník dabelM
Odesláno

Takovou cenu jsem nečekal, ale asi by mě to přišlo na víc díky výběrům z bankomatů a přepočtu kurzů CZK/EUR/THB. Navíc jsem v tomto Shopping Mallu byl poslední den, před odletem do Krabi a na PhiPhi... Snad příště :-)

Odesláno
  V 7. 4. 2015 v 19:50, filo-boxer napsal:

Poslední dobou pořád SKX.

attachicon.gifIMG_4095.JPG

Krása, taky mám v poslední době pro své SKX slabost...za ty peníze prostě dokonalé hodinky !

Odesláno (upraveno)

Sorry, nejak mi tam ten obrazek nechtel vlezt.

Takze znovu. Radiomir 210.

Upraveno uživatelem Cyril
Odesláno
  V 7. 4. 2015 v 7:37, VintageLover napsal:

Gratulace Jirko, tak jaký je sledovat ten pohyb vteřinovky? :)

Diky, je to super - takovy Spring drive pro chudy :)

20150407_133914_1.jpg

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...