Návštěvník Odesláno 9. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2015 Pánové jsou znalci a ani Seiko puntíky vás nezmátly. Zpátky na začátek, moje první pořádný hodinky jsou zase doma.Rybky, rybičky moje Zase od Seiko by je možná zmátlo to logo breitling na té fotce
Tichus Odesláno 9. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2015 Zelená je taky dobrá. Ty jo, já tam nic zeleného nevidím...
instant Odesláno 9. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2015 Ty jo, já tam nic zeleného nevidím... Najprv vymen mobil, a ak nepomoze tak ocneho lekara
Tichus Odesláno 9. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2015 Najprv vymen mobil, a ak nepomoze tak ocneho lekara Na monitoru nic a na mobilu taky ne... rucicky, cifr i kosile maji stejnou barvu...
Návštěvník Mitak Odesláno 9. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2015 Já tam ty jemné nuance vidím ;-) Každopádně jsou to fajn hodinky.
Tichus Odesláno 9. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2015 O tom žádná, mezitím jsem si je vygooglil a když je lepší světlo, tak ta zelená vypadá super
Toblin Odesláno 9. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2015 Od včerejška mám stále přesný čas seiko-sbcm-023_001.jpgI datum
Vit Odesláno 9. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2015 Pánové jsou znalci a ani Seiko puntíky vás nezmátly. Zpátky na začátek, moje první pořádný hodinky jsou zase doma.Rybky, rybičky moje Gratulace Davide!
Valenta123 Odesláno 9. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2015 Přezuto na canvas od Zrna s výměnou lunety..
financ Odesláno 9. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2015 Ty máš teď taky každou chvilku něco novýho, gratuluju...mě s tím ale nese**e, člověk pak nutně taky chce něco novýho pořídit a ono není co. Respektive bych i věděl co, ale není od koho No a taky jsem kusově minus, vintážek je hodně pryč a z Primek mi zbylo 6ks a 2 limitky. No ještě serie leteckých, ale ta pujde taky To víš, taky na ně rád vzpomínám... Hlavně jsem prolistoval, staré fotky lumi a utvrdil se v tom Tak jsem vzpomínal, až jsem je koupil :-)Hrozná nemoc Zase od Seiko by je možná zmátlo to logo breitling na té fotce máš super zrak, na fotce s lumi logo nevidím Gratulace Davide!Dík, su zase v p..
Toblin Odesláno 9. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2015 Zelená je taky dobrá. IMG_20150409_135157.jpgJedna z nejlepších
Locky Odesláno 9. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2015 Ty jo, já tam nic zeleného nevidím... Stačí zapojit představivost, google a i zelená je. Je pravda, že více vynikne na sluníčku, ale je tam.
Tichus Odesláno 9. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2015 Stačí zapojit představivost, google a i zelená je. Je pravda, že více vynikne na sluníčku, ale je tam. Tak slunicko vzdycky meni barvy - marne se tu svoji snazim presvedcovat, ze nemam zrzave fousy :-p
Pjurcik Odesláno 9. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2015 Breitling neni muj styl, ale ten Petrus vedle...
Doporučené příspěvky