jenik77 Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Odesláno 1. května 2015 Zpět v "civilizaci" a po týdnu jiné hodinky než Seikaparadni!
Toblin Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Odesláno 1. května 2015 dnes Hamilton KHAKI FIELD DAY DATEmoc som ich tu zatial nevidelJsou moc pekny. Nechces zalozit chlubici vlakno?
Návštěvník dabelM Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Odesláno 1. května 2015 Ve sváteční den Bronzovky... Sent from my iPhone using Tapatalk
Mimo320 Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Odesláno 1. května 2015 Jsou moc pekny. Nechces zalozit chlubici vlakno? Vdaka. Novu temu urobim, ale asi neskor. Chcem si ich par dni obmosit nech napisem aj nejake dojmy
Moty Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Odesláno 1. května 2015 Petsestnulky Bite my shiny metal ass with Tapa
mlsoun1 Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Odesláno 1. května 2015 31. apríl DSCF9110.jpgPro mě nejkrásnější GS zde na fóru,nejenom zde
mlsoun1 Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Odesláno 1. května 2015 Hasňa, Marcus, Kid_A: díky chlapi Vypadají luxusně na tomto tahu,to musím uznat.Ale kůže je kůže.Tvoje fotky mám uloženy všechny,máš to moc pěkné
Roubass Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Odesláno 1. května 2015 Vypadají luxusně na tomto tahu,to musím uznat.Ale kůže je kůže.Tvoje fotky mám uloženy všechny,máš to moc pěkné Vypadají fakt dobře a to na to zlato moc nejsem
ABCDE Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Odesláno 1. května 2015 dnes Hamilton KHAKI FIELD DAY DATEmoc som ich tu zatial nevidel Moc jich tu není no. Já pořád zvažuji tu béžovou verzi na kůži. A jak jsi s nimi spokojený?
Foundryman Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Odesláno 1. května 2015 Jak mě baterkáče nikdy nebraly, těmto jsem neodolal - kalibr L541 na 27 kamenech.
warann Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Odesláno 1. května 2015 Neblbni, DJ s Bondovkama jsou super kombo. Možná tak vyměnit Bondovky za plechovky.Vždyť tady blbneme všichni furt . A abych tomu blbnutí nasadil korunu mám tady malý překvápko. Staré známé Mark XV., ovšem po komplet servisu a s novejma ručkama. Mají jít (znovu) do prodeje, ale teď po tom servisu jsou úplně geniální, tak nevím. A jinak suby? Asi ne, k těm DJ spíš Expy I.
Mimo320 Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Odesláno 1. května 2015 Moc jich tu není no. Já pořád zvažuji tu béžovou verzi na kůži. A jak jsi s nimi spokojený? samotné púzdro je celkom kvalitne urobené. kupoval som ich hlavne kvôli zaujímavému ciferníku. Ten sa mi fakt páči. Mierne sklamanie je ťah, Je cítiť,že to nie je omega .. trochu vrzga, píska. neviem či sa s tým dá niečo robiť. tak ale keď sú na ruke tak to nie je problém Ale ak ich budeš brať na koži tak to ťa nemusí zaujímať.Možno im aj ja doprajem kožu...ešte uvidím ako bude držať čas H-30 strojček. prvých pár dní išiel do mínusu 5-6 sekúnd. uvidím časom.
Doporučené příspěvky