Baker Odesláno 12. září 2008 Nahlásit Odesláno 12. září 2008 YPO napsal: já mám právě na ruce fejk Rolexu, vlastně fejk MM ....hm....vlastně nevím čeho je to fejk nějak se v tom ztrácím To vypada podle pouzdra na nove fejky
Onisan Odesláno 14. září 2008 Nahlásit Odesláno 14. září 2008 Mám na ruce Fejk OP který ale vlastně moná je fejkem něčeho co nosili Italové během IIWW, koupil jsem ho od YPO ale cca za hodinu až dojeu ve svém Mini Cooperu S (což je vlastně také fake, neb to dlaj Němci) tak si dám na ruku zase ty Lindbergh.... Což je vlastně tak trochu bastl, protože ty původní měli diameter 33 , ale tyhle mají 48
Děda Odesláno 14. září 2008 Nahlásit Odesláno 14. září 2008 tak na nedělní dopoledne u počítače Orient SK ve zlaté barvě, stré 11 roků a pořád se mi líbí. servis jenom jednou, vydržely tedy skutečně moc i několikrát-mockrát máčení v bazénu a moři, a U Aleše pan Svoboda řekl, jsou trošinku chytnuté rzí od korunky, kdyby tušil.
Cyber Odesláno 14. září 2008 Nahlásit Odesláno 14. září 2008 Jaem napsal: proflaknute, tuctove Bondovky... Profláknuté sice jsou, ale stávají se pomalu klasikou jako Moony. Takže je pořád miluju.
Jaem Odesláno 14. září 2008 Nahlásit Odesláno 14. září 2008 Cyber napsal: Profláknuté sice jsou, ale stávají se pomalu klasikou jako Moony. Takže je pořád miluju. Ved aj ja, casto sa mi stava, ze sa na nich len tak pozeram a pritom neviem kolko je hodin...
Filipes Odesláno 15. září 2008 Nahlásit Odesláno 15. září 2008 už to tady někdo psal - to je vlákno fakt na hovno, nebo to někdo pročítáte?? :D
gandalf Odesláno 15. září 2008 Nahlásit Odesláno 15. září 2008 Na chvilku tohle - dostal jsem je /ne za zásluhy/
Doporučené příspěvky