Rampelnik Odesláno 2. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2015 Ahaaa, na jubilee tady nejsou tak často vidět a přitom těm plechovým GMT tak padne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 2. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2015 ten jubilee je aftermarket, len na skusku. Na leto to je idealne riesenie. Ofiko cena jubilee na gmt master 2 je okolo 18000 czk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitekB Odesláno 2. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2015 Dobré ráno!Asi budu první, kdo to tady po vlně kritiky pochválí, ale mně se to líbí. Trochu mi to připomíná některé fotky vintážních Moonwatch. Tam je taky koncovka výškou pod úrovní nožiček. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 2. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2015 ne tak krásný, ale pohodlný tuning na nošení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaarda Odesláno 2. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2015 KonTiki Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 2. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2015 Nádražacký na natu... Ale ale, co to vidím, Ondro! Novinka? Dnes jsem neměl na spěch, tak jsem si dopřál jednu klidnou ranní kávičku: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 2. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2015 KonTikiJeje novinka, gratuluji jsi 1 na foru. Jak se nosi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 2. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2015 (upraveno) Konečně jsem po stěhování našel v krabicích tah... přezuto.2015-06-02 11.37.34.jpg To mi připomíná, že jsem fortase ještě nenašel... stěhovaní je peklo.pekne... hladaj hladaj! to by bola skoda... EDIT: misoo - tyhle Fortisky na gume taky nemaji chybu a docela mi lezi v hlave....diky smelo do nich, univerzalky jak lusk, cierna gumka, oranzova gumka, tah, nato... vsetko im ide Upraveno 2. června 2015 uživatelem misoo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 2. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2015 Na kole Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 2. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 2. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2015 Sundal jsem nový černý řemen a nasadil starší hnědý od Ondry Šímy s perfektní patinou.Z oblekovek jsou rázem celkem dobrodružné hodinky...To je parada,takhle se mi libej moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 2. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2015 Sundal jsem nový černý řemen a nasadil starší hnědý od Ondry Šímy s perfektní patinou.Z oblekovek jsou rázem celkem dobrodružné hodinky... sedne jim nadherne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal444 Odesláno 2. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2015 ImageUploadedByTapatalk1433236993.332308.jpgMilgy v ucpanym Brne... Sent from my iPhone using Tapatalk Dobre to mas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stepecken Odesláno 2. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2015 Chrono na Isofrane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra.palas Odesláno 2. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2015 (upraveno) Hezky se tady hemží SMPc. Žene se mrak, některý ručičky se schovávají. Upraveno 2. června 2015 uživatelem ondra.palas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pítrs 81 Odesláno 2. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2015 Japonec a kopretiny :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrakodrap Odesláno 2. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2015 DJ II a AP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 2. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2015 Držím palce, ačkoli už je asi po. Tak snad to dopadlo Dopadlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 2. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2015 Ideální cyklo hodinky a občerstvení po cestě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 2. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2015 Dilema ktere si vzit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky