siwi Odesláno 17. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2015 Už jsem se k tomu taky dostal po takové době! Při sluníčku se do nich vždycky zamiluju. Velikost mi sedí a AR je parádní. Zkouším jiné řemeny, ale tah jim sluší asi nejvíc. Brzy dám další fotky Tak to jsem rád, že se ti pořád líbí. Těším se na další fotky Jedna dopolední: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 17. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2015 Po tom co jsem prodal Bondovky a pak Monaca jsem potreboval neco modreho. V prodeji se objevila Suma... Nikdy jsem ty hodinky nevidel nazivo, byl jsem na ten zazrak zvedavy. Dnes dosly a cely den jsem je mel na ruce. Musim Seiko pochvalit kvalita znacne prevysuje cenu hodinek. Jedine co mi trochu vadi je plechova spona na jinak dobrem naramku. A chybi mi tam vlnky /z Bondovek/ na ciferniku . Zitra na nich vyzkousim NATO, ktere jsem jeste nikdy nemel na ruce a na fotkach vypada dobre. Jen jsem ho tam pred chvili nainstaloval a v realu se mi to tolik nelibi... No uvidime, dam mu zitra sanci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 17. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2015 Dik . Uz je mam podruhy, chybely mi . Hodinky s příběhem??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 18. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2015 Vostoky zpet na sve kuzi. Dnes po ceste metrem z prace. Kupodivu vetsinou nacpane metro bylo poloprazdne. Tim lepe pro me Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brumko Odesláno 18. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2015 Mám ich moc rád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 18. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2015 Vostoky zpet na sve kuzi. Dnes po ceste metrem z prace. Kupodivuvetsinounacpane metro bylopoloprazdne. Tim lepe pro me V 5.30 bývá narvané metro? To je teda síla... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 18. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2015 v Big Apple je mozny vsechno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 18. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2015 V 5.30 bývá narvané metro? To je teda síla...Já jsem se možná učil hodinky jinak, ale podle mě tam jel v půl osmý... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 18. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2015 vidis, casu na hodinkach sem si ani nevsim.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hami8 Odesláno 18. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2015 Dobré ráno... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 18. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2015 To je dobrej úlet, na hodinkovým fóru posuzovat čas focení na fotce hodinek podle času vložení příspěvku Ale chápu, u nás bylo 6:51 ráno, to taky ještě spím Tak nasnídat a do práce! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 18. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2015 Já jsem se možná učil hodinky jinak, ale podle mě tam jel v půl osmý... Tak vida, v příspěvku co máte právě na ruce, ukáže někdo fotku dnes v 5.30, jak jede 17.6. v půl osmé z práce, dobře zmotaný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 18. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2015 Ono možná napoví Sibiřův příspěvek. Není jen jedna časová zóna... A uber plyn. Edit: A není nic výjimečnýho, že dá někdo fotku se zpožděním, spíš bych řekl že je to normální. Vyfotím a pak někde v klidu doma zpracuju a postnu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LenkaV2 Odesláno 18. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2015 Nový letní nato strap ze Singapooru :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 18. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2015 009 v čekárně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ave1112 Odesláno 18. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2015 007 v praci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David_B Odesláno 18. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2015 009 na nudné telekonferenci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ave1112 Odesláno 18. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2015 Pekna Seiko vlna hosi :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 18. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2015 chladny den, cas na kozku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmako Odesláno 18. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2015 Pořád obklopený modrou... Dnes víc námořník, než pilot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky