pepescom Odesláno 17. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2015 Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 17. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2015 (upraveno) tano a ptal ses na tu díru v chronoshopu?Uz se na to chystam, od 1.8. mam dovcu, tak tam zajedu a budu informovat-seriozne. Ne, ze by mi tam tam fuga vadila, ale jen tak pro klid na dusi a na foru:). Vrta mi hlavou i to made in germany. Upraveno 17. července 2015 uživatelem tano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 17. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2015 (upraveno) Odoslané z môjho iPhone cez TapatalkPekny Aqualandy. Upraveno 17. července 2015 uživatelem filo-boxer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LenkaV2 Odesláno 17. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2015 Hezkýýý :-)Ssss Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marash Odesláno 17. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2015 warann: Ze kdy je ta reklama? Já jen kvůli tý ceně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 17. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2015 Super fotky Jirko @sphinxx - jsou to takové leštěné tool woče, koupil jsem si je na otloukačku v práci, ale je mi jich líto Heroic18, Čína s Miyotou, 47mm, ale zpracování výborné. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 17. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2015 warann: Ze kdy je ta reklama? Já jen kvůli tý ceně...Tuším, že 1966. No dal jsem za ně malinko víc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 17. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2015 ... "cvaknut" ich tak o min. skor ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MadButcher Odesláno 17. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alexion Odesláno 17. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2015 Uz se na to chystam, od 1.8. mam dovcu, tak tam zajedu a budu informovat-seriozne. Ne, ze by mi tam tam fuga vadila, ale jen tak pro klid na dusi a na foru:). Vrta mi hlavou i to made in germany.normalne si to daj dostelovat, ide to urcite aj bez fugy.made in germany asi zacali davat na nove kusy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 17. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alexion Odesláno 17. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2015 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Trosku pohodlia na ruke Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 17. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2015 (upraveno) normalne si to daj dostelovat, ide to urcite aj bez fugy.made in germany asi zacali davat na nove kusyMne to je jasny, nejak tu fugu nevnimam, ale diky. Jsem rad, ze nekdo jiny ten tah vyzkousel a je spokojeny, to je to hlavni. Vim, ze je drahy, ale pokud je nekdo tzv. tahovej, tak imho stoji za to. Jsem zvedavy, jestli na novych D-ckach bude to made in. Upraveno 17. července 2015 uživatelem tano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 17. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2015 Mne to je jasny, nejak tu fugu nevnimam, ale diky. Jsem rad, ze nekdo jiny ten tah vyzkousel a je spokojeny, to je to hlavni. Vim, ze je drahy, ale pokud je nekdo tzv. tahovej, tak imho stoji za to. Jsem zvedavy, jestli na novych D-ckach bude to made in.Kde ti chybí made in Germany? Na tahu nebo víčku? Sent from my iPad using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deewy Odesláno 17. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2015 Prim/a den Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 17. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2015 ... krasne HULKy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sarka Farka Odesláno 17. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2015 bílý milgy a pátek, to mám rád Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 17. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2015 Kde ti chybí made in Germany? Na tahu nebo víčku? Sent from my iPad using TapatalkMne ne, ja ho mam na ciferniku, to jsem myslel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deewy Odesláno 17. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2015 Na zkousku perlon Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 17. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2015 Sakra, to zas byl pařák ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky