Juraj11 Odesláno 27. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2015 (upraveno) Cigaretka před vinárnou Upraveno 27. července 2015 uživatelem Juraj11 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 27. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2015 Do garáže si zpravidla neberu nic. Ale naleštěný to mám řádně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 27. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2015 Při večeru na slušno.. Pontosy.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 27. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 27. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2015 Tohle miluju.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 27. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2015 (upraveno) Na dovolené:Odesláno z mého LENOVO YOGA Tablet 2-830F pomocí TapatalkBy me zajimalo, co si asi rikaji nic netusici kolemjdouci lide.. Kdyz si takto fotime zapesti :-D Ps.. Jednou tatka koukal na fotky z dovolene a ptal jsem me, proc mi vsude zavazi na fotkach hodinky :-D Upraveno 28. července 2015 uživatelem filo-boxer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 28. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2015 By me zajimalo, co si asi rikaji nic netusici kolemjdouci lide.. Kdyz si takto fotime zapesti :-D Ps.. Jednou tatka koukal na fotky z dovolene a ptal jsem me, proc mi vsude zavazi na fotkach hodinky :-D Já si zas hrozně dávám pozor, abych při focení nehajloval. Stejně se mi ale stalo, že jsem byl jednou u katedrály sv. Víta tázán, co to jako dělám, a musel jsem strašně lhát, že jsem architekt a ta ruka je měřítko... Jsem prostě slabá povaha, zapřel jsem koníčka jak Petr víru... Já dneska (teda vlastně už včera) FC. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 28. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2015 vcera som z tejto fotky urobil priliz velke priblizenie, preto uz ta kvalita z mobilovej fotky bola len ako infosice aj toto je vyrez, ale este je to znesitelne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 28. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2015 Stále na vlnkách Omega Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 28. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2015 Dobré ráno všem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 28. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2015 Dobre ranko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David_B Odesláno 28. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 28. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2015 By me zajimalo, co si asi rikaji nic netusici kolemjdouci lide.. Kdyz si takto fotime zapesti :-D Ps.. Jednou tatka koukal na fotky z dovolene a ptal jsem me, proc mi vsude zavazi na fotkach hodinky :-DNěkdo si možná řekne: "Helemese! Chronomagor. " Odesláno z mého LENOVO YOGA Tablet 2-830F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 28. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2015 Dovolenková... Konečně přestaly ty neskutečné hice, pohoda v altánu se sklenicí rumu... No co mi chybí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 28. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2015 V praci :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 28. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2015 Taky u soustruhu Bite my shiny metal ass with Tapa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy_PP Odesláno 28. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2015 Prezute na nato :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 28. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2015 čas dát si kafe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 28. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
worm007 Odesláno 28. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2015 NATO na skúšku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky