patprom Odesláno 8. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2015 Přichází večer a lumi už vykukuje :-) Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 8. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2015 Správně má asi být u těchto humbert jednoduchá oranžová vteřinovka. S touhle jsem je ale po dědovi zdědil,Takže jsem jí zachoval i při renovaci. Nevím, možná se tam dostala při nějaké opravě před lety.Mně se ale navíc i líbí :-) Aha, díky za vysvětlení. Jak už jsem psal v jiném vlákně, právě tohle provedení Humbert ve mě v dětství spustilo chronobundus a předevčírem se mi povedlo je zase sehnat. Tak proto mě to zajímalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 8. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2015 Konečně nám zoncna zapadá a tak se dá vyrazit ven na dvě točený.... Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenik77 Odesláno 8. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2015 Aha, díky za vysvětlení. Jak už jsem psal v jiném vlákně, právě tohle provedení Humbert ve mě v dětství spustilo chronobundus a předevčírem se mi povedlo je zase sehnat. Tak proto mě to zajímalo. Předevčírem? Tak to blahopřeju!Já jsem jako dítě u dědečka vždycky obdivoval ty hodinky, které jsou vodotěsné!:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 8. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2015 Předevčírem? Tak to blahopřeju!Já jsem jako dítě u dědečka vždycky obdivoval ty hodinky, které jsou vodotěsné!:-) Děkuju. Cožpak o to, Humberta vodotěsn byly. Jako kluk jsem je nesundaval z ruky ani při koupání a nikdy se do nich voda nedostala. Ale dneska už bych to raději nezkoušel. U zelených mi hodinář po generálce říkal, že koupání v nich nedoporučuje, a u těch "nových" žlutých nevím, jak na tom jsou. Ovšem strojek šlape vyborně s víc než uspokojivou přesností, tak bych to nerad pokoušel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 8. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2015 Moje první Bčka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 8. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2015 Moje první Bčka V tom případě vítej v klubu Béčkařů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 8. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2015 V tom případě vítej v klubu Béčkařů Díky , už delší dobu jsem přemýšlel o členství Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 8. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2015 Díky , už delší dobu jsem přemýšlel o členství Vlastně se tomu ani nedivím, celkem slušně v tom jedeš a jsi členem mnoha jiných klubů, tak proč ne "B" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 8. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2015 Ty je furt máš? To mě těší Tak to tě zklamu, ty tvoje jsem poslal dál, tohle už jsou jiný - najdi 15 rozdílů No a dneska do vody - potápky. Byly se mnou na nádech až v dobrých 2 metrech! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenik77 Odesláno 8. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2015 Děkuju. Cožpak o to, Humberta vodotěsn byly. Jako kluk jsem je nesundaval z ruky ani při koupání a nikdy se do nich voda nedostala. Ale dneska už bych to raději nezkoušel. U zelených mi hodinář po generálce říkal, že koupání v nich nedoporučuje, a u těch "nových" žlutých nevím, jak na tom jsou. Ovšem strojek šlape vyborně s víc než uspokojivou přesností, tak bych to nerad pokoušel. Pěkné to máš! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 8. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2015 Moje první Bčka :Gratuluju Jirko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 9. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2015 (upraveno) Takhle při víkendu ...Rodinná pododa A vlastně i jaké seiko máte právě na ruce ;-) Edit: pardon. Teď koukam na ten pupek... Slibuju, že zhubnu Upraveno 9. srpna 2015 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drummer Odesláno 9. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2015 (upraveno) Dobré ráno. Upraveno 9. srpna 2015 uživatelem filo-boxer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 9. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2015 Brýý ... Zatím ty teploty vypadají ještě dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 9. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2015 Moje první Bčka Jirko, gratulace! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 9. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2015 Moje uz nekolikaty becka,ale porad me bavi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 9. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2015 Honzo, tyhle bavi, jsou fajn.Me ted bavi tyto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 9. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2015 Nekuřák s popelníkem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 9. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2015 Gratuluju Jirko. Jirko, gratulace!Kluci diky,mam z nich radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky