Kristian.nov Odesláno 9. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2015 Když máte Suby a jiný hodinky vás už nebaví a duše chronomagora tím trpí... můžou pomoci prosté Primky:-) Po cca dvou měsících jsem vylez z baráku s něčím jiným než se Subama... a mám dobrej pocit, vono hlavně v tomhle hycu jsou pohodlný hodinky k nezaplacení... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 9. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2015 se psem venčím Moony, na odpoledne budou lepší potápky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 9. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2015 Na venčení zásadně s vrtulí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 9. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2015 Všechno jednou končí, těším se na ten hic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lu.ck Odesláno 9. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2015 Fortis Flieger Black 24h L.E Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 9. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2015 PAM na moři Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David_B Odesláno 9. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitekB Odesláno 9. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deewy Odesláno 9. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2015 Koupacka Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 9. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2015 Piva mám dostatečnou zásobu,ale ta "koupačka" mi trochu chybí-yes.Řeším alespoň sprchou na zahradě - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 9. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2015 Na bazéně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 9. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2015 Sumava hlasi stale krasnych 27*C ve stinu, Plzen ma spravnou teplotu, co vic si prat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 9. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2015 bylo to sice včera, ale vlastně pořád Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 9. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2015 Když je ta neděle. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foundryman Odesláno 9. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2015 Na dovolené Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 9. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2015 Parádní PRIMky, tyto se mi moc líbí. No jinak ať nejsem OT. Člověk pořád čučí na ten krásnej cifr, ale proč je dělaj jen v jedný velikosti 41mm? Nechápu ... ten cifr mi ale učaroval, náramek je také super . Proboha, Davide! Co to máš právě na ruce?! Já nevycházím z údivu. Vůbec jsem netušil, že bys něco takového plánoval. Ale počkej, jak bude čučet Michal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 9. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2015 Osvezujici Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T1000 Odesláno 9. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2015 T1000: moc pěkné, ale kožka jim jde asi lépe. Jo, nejvíc jim sedí řemeny a Isofrane . Mesh z nich zas dělá úplně jiné hodinky a hlavně jsou pak těžší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 9. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2015 Nový přírůstek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 9. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2015 Nový přírůstek IMG_26011.JPGtaky jsem narazil na zvířátko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky