Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

Dnes v Chronoshopu na navsteve;).

post-30673-0-82475600-1440509413_thumb.jpg

post-30673-0-25263400-1440509428_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

Tano, pekna navsteva, ale nova akvizicia sa dufam nechysta? Dcka snad preziju vsetko :)

Ja stale D... su to hodinky akoby vyrobene pre mna :)

IMG_8391_r.jpg

Nebude, neboj. Decka jsou Decka, uzasne hodinky. Musis fotit ted vic Ty:), nejak to flakas;).

Odkaz ke komentáři

tano, dobrý. Fotka potvrzuje, co cítím už dlouho, a utvrzuju se v tom vždy i při pohledu naživo, že letecký heritážní Eterny vnímám lepší, než ten podobný počin od Longines. Jsou takový opravdovější, líp to popsat neumím.

Souhlas, jsou povedene a potvrzuji, ze je velice tezke nafotit. V realu vypadaji o tridu lepe.

Odkaz ke komentáři

tano, dobrý. Fotka potvrzuje, co cítím už dlouho, a utvrzuju se v tom vždy i při pohledu naživo, že letecký heritážní Eterny vnímám lepší, než ten podobný počin od Longines. Jsou takový opravdovější, líp to popsat neumím.

Popsals to naprosto přesně. Vypadají prostě autenticky, na rozdíl od Longines, kde ten pokus dopadl hůře :) 

Odkaz ke komentáři

romulada, tos mi neměl dělat s těmi Dopply. Ja vůl hledam potápky do komba. Ale tohle by bylo vono. Dopply jako hodobóžové a na víkend nové Fliegerchrono. Treba na Natostrapu. Uf...

Jen u pár mých historických prodejů si říkám, že jsem to vůl prodal. Tohle byl jeden z nich.

Upraveno uživatelem bandicoot
Odkaz ke komentáři

romulada, tos mi neměl dělat s těmi Dopply. Ja vůl hledam potápky do komba. Ale tohle by bylo vono. Dopply jako hodobóžové a na víkend nové Fliegerchrono. Treba na Natostrapu. Uf...

Jen u pár mých historických prodejů si říkám, že jsem to vůl prodal. Tohle byl jeden z nich.

bandi, máš super stroj a věř, že trpím, když přezouvám z jedněch na jiné :) taky lituju spousty kousků, kterejch jsem se zbavil, jsme holt pacienti

Upraveno uživatelem romulada
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...