Vit Odesláno 5. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2012 Celý letošní rok mám na ruce jen wolfram + kus drsné pštrosí nohy .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 5. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2012 Omega man... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 5. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2012 (upraveno) Igen stale a porad. Tady jsou wristshoty (i kdyz trochu se zpozdenim): U stromecku 25. prosince... Jezisek mi donesl knihu, kterou jsem si pral uz nekolik let, parada. A nakonec, kdo uhodne, kde to je? Upraveno 5. ledna 2012 uživatelem skalis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 5. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2012 Velmi pěkné,snad si ještě černé budu muset nechat udělat.Mohl jsi to dát do vlákna " jaké primky máte na ruce". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grakij Odesláno 5. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2012 A nakonec, kdo uhodne, kde to je? Kralický Sněžník? zdroj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 5. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2012 (upraveno) Kralický Sněžník? Trefa! bohus76: Jsem verny tomuhle vlaknu a nechtel jsem to dublovat. Upraveno 5. ledna 2012 uživatelem skalis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 5. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2012 (upraveno) grakij: Kralický Sněžník? ..respect..!! Upraveno 5. ledna 2012 uživatelem bedja Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 6. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2012 Dneska casual (?) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 6. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2012 (upraveno) welcome home, my friend.. finally Upraveno 6. ledna 2012 uživatelem sibirnaya Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 6. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2012 (upraveno) Dneska casual (?) No date verze je prostě nejkrásnější! Gratuluju. Hned se mi dělají chutě, jen bych volil COSC dial. Moc hezký casual doplněk k Seiko GS, s takovou dvojicí bych si vystačil na 99 % případů :-) Upraveno 6. ledna 2012 uživatelem kloubik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 6. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2012 No date verze je prostě nejkrásnější! Hned se mi dělají chutě, jen bych volil COSC dial. Moc hezký casual doplněk k Seiko GS :-) Já tam ty COSC kecy nechtěl a navíc byla priorita tritium. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 6. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2012 (upraveno) Já tam ty COSC kecy nechtěl a navíc byla priorita tritium. Jj, zdá se že většina lidí preferuje 2 line dial...mě osobně ale přijde ten spodek pak moc prázdej, ty COSC kecy to hezky balancujou s hořejškem A tritium plně chápu! Ještě jednou gratulace. Upraveno 6. ledna 2012 uživatelem kloubik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jdx Odesláno 6. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2012 Dobří holubi se vracejí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 6. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2012 ty COSC kecy to hezky balancujou s hořejškem Chronometří povídačky mám na Omega SMP 2254.50 a tam opravdu platí, protože ty hodinky dělají při nošení +0.5s/den. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 6. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2012 Administrativní pátek 382.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 6. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2012 Exploring on red light Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k-mart Odesláno 6. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2012 Administrace s "Watch it" na pozadí? Tak to má být Jinak samozřejmě pěkné, netřeba opakovat Administrativní pátek 382.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
furo Odesláno 6. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2012 pridám aj ja ešte jednu vianočnú a dnes na ruke chrono Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GMT Odesláno 6. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2012 modrá je dobrá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslav 2 Odesláno 6. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2012 Halios Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky