Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

ty se mi v Jihlave libily fakt moc, jakoze B nemusim, tak ty colty co jsem mel chvilku se mi libily, a tyto jsou nazivo fakt skvely!

Ranni pohodicka aneb kafe, cigaro, noviny a posledni dobou temer typicke vikendove breitling :)

Odesláno

ty se mi v Jihlave libily fakt moc, jakoze B nemusim, tak ty colty co jsem mel chvilku se mi libily, a tyto jsou nazivo fakt skvely!

Co si budem nalhavat k obleku nejsou ale na tohleto bezny noseni jsou krasny. A hlavne to pro me je proste nekolotocarskej, nositelnej Breitling kterej nema uplne kazdej:).

Odesláno

Dnes cely den na Cliffs of Moher, handru neposriabes, iba prepotis

Odoslané z môjho iPad cez Tapatalk

Parada! Porad tam tak fouka? Ja tam byl pred jedenacti lety a bylo to paradni. Akorat ten vitr mi za chvilku zacal lezt na mozek. Sli jsme od tama asi dve hodinky pesky do dalsi vesnice na autobus a uz to pak bylo o nervy :lol2:

Odesláno

Dneska jsem nasadil , podle mě  jedny z nejpovedenějších , novodobých Sturmanských

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Němec na italském hovězím

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...