Jeronimo Odesláno 18. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2015 Ráno Seika, večer Béčka. Sorry za velikost fotek, nejsu na svém PC. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
michalval Odesláno 18. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2015 Nudím se.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
MaxT Odesláno 18. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2015 (upraveno) Nové monaca?No nové jsou, ale ne ty co asi máš na mysli. Podařilo se mi po 9 měsících sehnat jeden z posledních kusů v Evropě a možná i na světě. Alespoň myslím že tomu tak je.Jelikož jsem trval na nových tak to byl docela problém.Vyfotit je bez denního světla je skoro nemožné.Normálně vypadají podobně jako na druhé fotce. Upraveno 18. prosince 2015 uživatelem MaxT
LovecK Odesláno 18. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2015 Ty co myslel JAJA maji cerne prositi remenu... Ale spona stejna, soudim dle prvni fotky.
jankoxxx Odesláno 18. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2015 Na vecne casy Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
ave1112 Odesláno 18. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2015 Planety v Piatok vecer Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Chronař Odesláno 18. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2015 Dneska z fedexu Odesláno z mého D5803 pomocí Tapatalk
Ohm-Aztec Odesláno 18. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2015 vianocny darcek dorazil IMG_5775.jpgSis ho rozbalil nějak brzo, ne?
JAJA Odesláno 19. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2015 No nové jsou, ale ne ty co asi máš na mysli. Podařilo se mi po 9 měsících sehnat jeden z posledních kusů v Evropě a možná i na světě. Alespoň myslím že tomu tak je.Jelikož jsem trval na nových tak to byl docela problém.Vyfotit je bez denního světla je skoro nemožné.Normálně vypadají podobně jako na druhé fotce.FullSizeRender 3.jpgCAW211D.FC6300.jpgPěkné to máš.
warann Odesláno 19. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2015 Jsou fakt dobrý. Co dobrý, asi nejlepší co jsem měl na ruce. S nima to klidně skončím (byť fotka shit). Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kotuc20 Odesláno 19. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2015 Včera dorazil nový prírastok. Skoro Rolex
tenge Odesláno 19. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2015 Jsou fakt dobrý. Co dobrý, asi nejlepší co jsem měl na ruce. S nima to klidně skončím (byť fotka shit).Pěkný jsou, nejsou však malý? Mi je půjč a nejake pekne foto uděláme..
Hami8 Odesláno 19. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2015 Predodletova Plznicka a hura za teplem... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
JAJA Odesláno 19. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2015 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
ave1112 Odesláno 19. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2015 Aj dnes pracovne Seika Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Krrtek Odesláno 19. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2015 Testuju novej hadr, zatim spokojenost;-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
jenik77 Odesláno 19. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2015 ikarus Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky