Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

500

Krasny den vsem;).

Takže, ty už je máš?!!! A to napíšeš jen "500" a "Krásný den všem"? Velká gratulace. Pěkně sis to načasoval pod stromeček :D A dojmy? Rozepsal ses někde? Já tu teď 2  dny nebyl, tak nevím...

Odesláno

Ondrej71: diky chlape

Siwi: Vojto, cekal jsem presne 2 mesice. K hodinkam, jsou to fakt pekne zpracovane a pohodlne hodinky. Jak tah, tak i pouzdro je super. Spona mohla byti lepsi, ale jsem rozmazleny z Eterny. Zatim jsme v zabehu, takze brzo hodnotit. Zatim jsem na +9 vterinach za den. To vidim, jako 1 slabinu. Zase jsem rozmazleny z Damasko. Hele za ty penize jsem spokojeny, pokud si sednou na +5, tak budu stastny jako blecha.

Odesláno

tano: Tak už jsem dohledal i tvoji fotku lumi. Hodnotit přesnost po tak krátké době snad ani nemá smysl. Uvidíš po pár měsících. +9 vteřin za den sice není žádná hitparáda, ale pořád se s tím dá žít. Seřídit stačí jednou za týden.

Odesláno

Moc zajímavé omegy, v tomto provedení jsem je ještě neviděl, já včera 359 a vánoční atmosféra mnichova.....

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

ta klávesnice je taky hodně pracovní;-))

Moty to tá čierno biela fotka tak skresluje:-)))

ještě sundat ty rukavice a bylo by to dokonalý...... :clap:

Si ma odhalil Michale :-DDD nabuduce ich dám dole:-D

Odesláno

Teda Libore, Ty dráždíš. :)

Užij si to tam. :)

Dekuju Karle, je to tu super! 

Dneska Seamastery na Burj Khalife, vyhlidka ve 125patre... vytahy tam nastesti fungujou.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...