dufi Odesláno 20. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2016 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
huhu4d Odesláno 20. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2016 Tieto zatial ustali vypredaje Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
DaLo Odesláno 20. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2016 Snazim se s nima szit, ale zatim si bohuzel nejak nerozumime... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
AndyAaron Odesláno 20. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2016 (upraveno) radost za pár penězTyhle petky se fakt povedly Upraveno 21. ledna 2016 uživatelem filo-boxer
Marcus Odesláno 20. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2016 Dnes jsou to přesné dva týdny, co jsem si u Dušáka objednal Oriony.Včera odpoledne jsem tam volal, jestli o nich náhodou nemají nějaké zprávy, ale bohužel. 19:17 mi pak volá paní z Arkád, že právě dorazily a můžu si pro ně přijet. Krásné zprávy navečer :-) Konečně jsem opět chronomagorem!Nádhera, gratuluju. radost za pár penězMoc povedená kombinace, sluší jim to. ---což takhle dát si pomeranč Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
deep12 Odesláno 20. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2016 Tieto zatial ustali vypredaje uploadfromtaptalk1453287919822.jpg necudujem sa, tie hodinky maju svoju dusu
xjr1 Odesláno 20. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2016 Midsize....zas tak malý mi nepřijdou;-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Ondrej71 Odesláno 20. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2016 Dík moc Ondro, musíme zas zajít na pivo! :-) Jasná věc, ozvu se
Ondrej71 Odesláno 20. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2016 Nejsou špatné Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Vit Odesláno 20. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2016 Pořád Glycine. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
jarek.s Odesláno 20. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2016 Tak zatim takto ;-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
pavel23 Odesláno 20. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2016 Týden v Katschberg. Super počasí a LYŽOVÁNÍ. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
emef Odesláno 20. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2016 Zkusit se ma vsechno muhehe:-)) To bych do tebe teda neřek. Ale jako jo, proč ne. Já je mám hrozně rád. Asi si je zase budu muset koupit. Nemohl sem je dostat z hlavy, tak sem je musel dostat na ruku... _R005541_PS.jpg Co to je za číslo? Jsou neskutečný teda.
JAJA Odesláno 20. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2016 Na kávě Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Kid_A Odesláno 20. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2016 (upraveno) To bych do tebe teda neřek. Ale jako jo, proč ne. Já je mám hrozně rád. Asi si je zase budu muset koupit. sam se divim. Asi je brzo pustim dal:-))) Upraveno 20. ledna 2016 uživatelem Kid_A
Doporučené příspěvky