Filip.J Odesláno 29. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2016 Šílenej svět. Za soustavné ulejvání se z práce jsem dnes dostal medaili... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 29. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2016 tahle vypadá zlatá za 40? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 29. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2016 A17 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 29. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2016 ty Airmany...Měl jsem připravenou prkenici, když je YPO pouštěl, ale neodhodlal jsem se.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enslow Odesláno 29. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2016 Pepsi ráno. V čom to sedíš? Neviem to iedntifikovať ale Citation to asi nieje či? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 29. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2016 Oblekovky;-) image.jpegNechci ti nasadit brouka do hlavy, ale tyhle hodinky mi k tobě osobnostně nesedí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stuclik Odesláno 29. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2016 Ciwe další kamarád ženatej...asi stárnu :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 29. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2016 Nechci ti nasadit brouka do hlavy, ale tyhle hodinky mi k tobě osobnostně nesedí.Presne tohle jsem chtel napsat.Marky jo, Suby taky, ale tohle nee. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 29. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2016 tahle vypadá zlatá za 40?Přesně tak. Další odznáčky se už budou sbírat hůř.No a doma jsem na těžkou práci ty vintážky radši sundal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 29. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2016 taky mě letos čeká, gratuluju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 29. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2016 Presne tohle jsem chtel napsat.Marky jo, Suby taky, ale tohle nee.Jednou jsme s Krrtkem seděli na kafi a řešili výměnu jeho maličkejch JLC na kůži za moje Suby. Ty JLC mi k němu seděly parádně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 29. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2016 Díky a nápodobně, Moty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 29. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2016 snad je to lepsi nez minule-hodinky jsou to nadherny... Super fotka cifru. TGIF Moc hezká fotka. Super fotka, chválím! Děkuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SakalMarty Odesláno 29. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2016 Tak ten cifr sunray nemá chybu a antireflex perfektní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krrtek Odesláno 29. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2016 Presne tohle jsem chtel napsat.Marky jo, Suby taky, ale tohle nee.Diky, mate vlastne uplnou pravdu, ale timto se potvrzuje jak je mysl chronomagora slozita;-) Ja jsem totiz po dlouhy dobe opravdu spokojenej!V kombinaci s G-shock nachazim zvlastni pokoj v dusi;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 29. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2016 Pavle... stale si neviem zvyknut na teba bez Fortisiek... Já už si zvykl. Ale stále na ně s nostalgií vzpomínám Teď hledám čím je nahradím. Ve hře jsou Suma, ale hledám i v jiných vodách (TH,Omega,Glycine,Alpina nebo ???)Zatím ale stále Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pan kumrd Odesláno 29. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2016 už třetí den mesh...myslím že dobrýSakryš, nemůžu se na ně vynadívat. Dej mi vědět až je jednou budeš chtít pustit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 29. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2016 Tak ten cifr sunray nemá chybu a antireflex perfektní Ale ale copak to vidím, paráda Marty, tyto pilotky od Alpiny jsou skvělé!Já jako již tradičně Alpinery Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rooosta Odesláno 29. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2016 zvikendieva sa... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 29. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2016 Tak ten cifr sunray nemá chybu a antireflex perfektní Hodně dobrý. Já taky Alpíny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky