emef Odesláno 6. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2016 V jednom kuse. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 6. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2016 Seknou Ti, jsou fakt skvělý! Asi si je budu muset zas pořídit, stýská se mi po nich :-) Díky! Skvělý jsou a hlavně super pohodlný, velikost pro mě naprosto akurátní.Nedivim se, že Ti chybí, ale já je nedám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vintage Odesláno 6. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2016 Díky! Skvělý jsou a hlavně super pohodlný, velikost pro mě naprosto akurátní.Nedivim se, že Ti chybí, ale já je nedám... No já teď často přemýšlím kam dál. MM300 si nechám, ty miluju, ale zas bych k nim přibral něco modrýho. Přemýšlel jsem o Tudorech BB Blue, modrých B SO nebo SOH, ale když vidím Tvý fotky bondovek tak nevím nevím :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 6. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2016 No já teď často přemýšlím kam dál. MM300 si nechám, ty miluju, ale zas bych k nim přibral něco modrýho. Přemýšlel jsem o Tudorech BB Blue, modrých B SO nebo SOH, ale když vidím Tvý fotky bondovek tak nevím nevím :-) Tudory bych taky tak nějak viděl jako další vývojový stupeň, anebo rovnou PO Díky za chválu, ale ty fotky většinou nestojí za moc, v porovnání s některými foto-borci tady. Btw, mě se zas docela stýská po SportTaucherech Jsou to fakt skvělý tooly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 6. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2016 Tyjo Emefe, kde to jseš, že máš na sobě šálu a pod sáčkem svetr? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vintage Odesláno 6. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2016 Tudory bych taky tak nějak viděl jako další vývojový stupeň, anebo rovnou PO Díky za chválu, ale ty fotky většinou nestojí za moc, v porovnání s některými foto-borci tady. Btw, mě se zas docela stýská po SportTaucherech Jsou to fakt skvělý tooly. Archimedy jsou hrozně fajn tooly, škoda, že se mi na ruku nedostanou častěji. Zrovna dneska je ale mám, tak jsem je pro tebe v kanclu cvaknul ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sicik Odesláno 6. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2016 Dnes jsem byl unesen do krásného města Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 6. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2016 furt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 6. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2016 Je krásně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ave1112 Odesláno 6. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2016 Tiez furt Omega rules :-) pekny vikend prajem ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 6. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2016 Vcera zustaly na stole ale dnes opet na ruce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 6. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2016 Other day, other way Moc hezké Jirko, ještě jedeš nebo už letíš? Aktualne zpet na tahu, tyden na kozenem pasku byl pekvapive prijemnej Super fotka. ------------------------------------- Také jsem chtěl nějakou fotku s pistolama, když už je to ten Combat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lordsoft Odesláno 6. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2016 Vcera R, dnes zase D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ave1112 Odesláno 6. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2016 Moc hezké Jirko, ještě jedeš nebo už letíš? Super fotka. ------------------------------------- Také jsem chtěl nějakou fotku s pistolama, když už je to ten Combat.Vito PARADNA fotka :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pan kumrd Odesláno 6. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2016 Na výletě v Prahé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassko2 Odesláno 6. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2016 Dneska Aquaracer na gume Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 6. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2016 Po dlouhé době vytažené z trezoru... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 6. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2016 ... Btw, mě se zas docela stýská po SportTaucherech Jsou to fakt skvělý tooly. To mi povídej. Moc rád na ně vzpomínám. Archimedy jsou hrozně fajn tooly, škoda, že se mi na ruku nedostanou častěji. Zrovna dneska je ale mám, tak jsem je pro tebe v kanclu cvaknul ;-) arch.JPG Jak tu vidím Sporttauchery, vždycky zbystřím. Dnes jsem na chvíli přezul: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janikkk Odesláno 6. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2016 La mujer Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 6. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2016 Bambina a zaprcaný Říčany lufťákama Odesláno z mého GT-I8200N pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky