bobi Odesláno 4. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2016 JJ ,nemaj chybu Já dnes ostříhal keře,tak snad bude od keřů do srpna pokoj.Dokonce i rovinu jsem trefil napoprvé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ARMAN Odesláno 4. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jencekgs Odesláno 4. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2016 Na letiste jedine potapky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 4. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2016 Hele přidám ještě jednu, tady to je lépe vidět.Keře jak když střelí.Skoro do vodováhy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 4. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2016 GMT na koňským zadku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bradda Odesláno 4. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2016 Top! GMT na koňským zadku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ave1112 Odesláno 4. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2016 JJ ,nemaj chybu Já dnes ostříhal keře,tak snad bude od keřů do srpna pokoj.Dokonce i rovinu jsem trefil napoprvé 20160604_174044.jpgOmega.jpgPekna prace Zdenku o fotke ani nerozpravam :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 4. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2016 Na letiste jedine potapkyPecka, hodne se mi libi a..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 4. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2016 Tahle fáze pádlování mě baví stejně nejvíc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ave1112 Odesláno 4. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2016 Salas pod Sariš hradom a v pozadi pivovar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jencekgs Odesláno 4. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2016 Pecka, hodne se mi libi a.....S DA by to bylo super kombo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 4. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2016 Pekna prace Zdenku o fotke ani nerozpravam :-)Že jooo ,ta rovina střihu je jedna báseň.Aspoň někdo to dokáže ocenit Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 4. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2016 (upraveno) Salas pod Sariš hradom a v pozadi pivovarNo vida jaká pěkná fotka,a o tom hradu ani nevím.Nebo sem to už zapomněl ,já už na východě nebyl pomalu čtyřicet let.Sakra jak ten čas letí Upraveno 4. června 2016 uživatelem bobi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 4. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2016 datum je špatně, ale jako ukazatel měsíce by to šlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anton_ Odesláno 4. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2016 Včera dorazil placatý těžký balíček, tak mám dneska těžkou levou ruku.Ten tah je super. Kdepa se dá pořídit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ave1112 Odesláno 4. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2016 No vida jaká pěkná fotka,a o tom hradu ani nevím.Nebo sem to už zapomněl ,já už na východě nebyl pomalu čtyřicet let.Sakra jak ten čas letí Tak by bolo na case sa zastavit na dalekom vychode;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 4. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2016 G Gratuluju! Ty moje géčka před lety dopadly na Spartanu podobně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 4. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2016 Dnes s rodinkou na procházce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladimir72 Odesláno 4. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2016 Jen jsem je natáhnul, vyvětral a zkusil nasadit jiný řemen.Hnědá jim docela sekne, co říkáte?Začíná to být nebezpečné, zítra zkusím ještě jeden upík a pokud to nedopadne, tak mi to nějak opravdu nebude vadit, nechám si je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manek49 Odesláno 4. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2016 Alpinisty byly na prvním vejletu se mnou, samy v krabičce se už narajzovaly dost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky