xjr1 Odesláno 4. června 2016 Nahlásit Odesláno 4. června 2016 Dnes se budu flákat, tak aspoň hodinky s nápisem sport;-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
moravep Odesláno 4. června 2016 Nahlásit Odesláno 4. června 2016 těžký retro Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
ave1112 Odesláno 4. června 2016 Nahlásit Odesláno 4. června 2016 Pekny den prajem Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník dabelM Odesláno 4. června 2016 Nahlásit Odesláno 4. června 2016 (upraveno) Ty seš ale ďábel Pěkné jsou.... Udělal jsem kdysi chybu a šel jsem do LN , měl jsem těch černých lunet už dost, chtělo to nějaký oživení do hodinkovice a tak jsem udělal změnu. Pustil jsem mimo fórum LN a šel do BLNR a jsem tomu rád Upraveno 4. června 2016 uživatelem dabelM
jenik77 Odesláno 4. června 2016 Nahlásit Odesláno 4. června 2016 modra je bozi Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Josef01 Odesláno 4. června 2016 Nahlásit Odesláno 4. června 2016 Velká krása a velká závist - partnerka má vytříbený vkus (moje žena upřednostnila Apple w.) Tady vidim spatnou praci chronomagora, koukej ji to vysvetlit
prischera Odesláno 4. června 2016 Nahlásit Odesláno 4. června 2016 Pořád na vodě, dneska je počasí výrazně lepčí Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Michal444 Odesláno 4. června 2016 Nahlásit Odesláno 4. června 2016 Kludovy rezim Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jeronimo Odesláno 4. června 2016 Nahlásit Odesláno 4. června 2016 .... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Filip.J Odesláno 4. června 2016 Nahlásit Odesláno 4. června 2016 Včera dorazil placatý těžký balíček, tak mám dneska těžkou levou ruku. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
ave1112 Odesláno 4. června 2016 Nahlásit Odesláno 4. června 2016 . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Krrtek Odesláno 4. června 2016 Nahlásit Odesláno 4. června 2016 Je tu ale krasne v ty Praze;-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
semi001 Odesláno 4. června 2016 Nahlásit Odesláno 4. června 2016 Moje oblíbené Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky