Jenikec Odesláno 22. července 2016 Nahlásit Odesláno 22. července 2016 Odesláno z mého PLK-L01 pomocí Tapatalk
jenik77 Odesláno 22. července 2016 Nahlásit Odesláno 22. července 2016 Chvilicku je potreba to mit pekne rozprostreny mezi ruzne brandy kdo si hraje pry nezlobi a ja jsem hodnej!supr fotky paradnich hodinek
jast Odesláno 22. července 2016 Nahlásit Odesláno 22. července 2016 Nový parádní přírůstek Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
M3maniac Odesláno 22. července 2016 Nahlásit Odesláno 22. července 2016 Výlet do Alp, pak Mnichov.....díky bohu jen do včerejška..... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
martar Odesláno 22. července 2016 Nahlásit Odesláno 22. července 2016 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
martar Odesláno 22. července 2016 Nahlásit Odesláno 22. července 2016 Jj, Kalimantan, počítám s Tebou Zoberieš aj mňa?
jonas1 Odesláno 23. července 2016 Nahlásit Odesláno 23. července 2016 Nový parádní přírůstek Krásný kus, gratuluju! Ja dnes takto Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
clockyclock Odesláno 23. července 2016 Nahlásit Odesláno 23. července 2016 Dobre rano.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kartagos Odesláno 23. července 2016 Nahlásit Odesláno 23. července 2016 Trochu baterek .. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
bobi Odesláno 23. července 2016 Nahlásit Odesláno 23. července 2016 ... asi takhle Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník dabelM Odesláno 23. července 2016 Nahlásit Odesláno 23. července 2016 (upraveno) Výlet do Alp, pak Mnichov.....díky bohu jen do včerejška.....Pěknej vejlet s RLX na ruce. Stojí návštěva BMW welt za to ? Upraveno 23. července 2016 uživatelem dabelM
Exiztence Odesláno 23. července 2016 Nahlásit Odesláno 23. července 2016 Moony po 3. Sent from my iPhone using Tapatalk
Vit Odesláno 23. července 2016 Nahlásit Odesláno 23. července 2016 Glyciny Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
jovani Odesláno 23. července 2016 Nahlásit Odesláno 23. července 2016 Fakt krásný kus železa, ale podle mě Ti ho kazí ten kulečník vedle, který vypadá stejně mohutně. Jen s tou červenou řadou by to podle mě bylo mnohem lepší.lepsie?
martar Odesláno 23. července 2016 Nahlásit Odesláno 23. července 2016 Dnes dopoledne TéHá na rejnokovi Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Více fotek: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/71870-potápky-na-kůži/?p=1732949
AndyAaron Odesláno 23. července 2016 Nahlásit Odesláno 23. července 2016 (upraveno) Pěknej vejlet s RLX na ruce. Stojí návštěva BMW welt za to ?Dovolim si odpovedet. V BMW Welt jsem byl asi tri roky zpet. Ve Stuttgartu v Mercedesu a Porsche asi ctyri a vsechny tri jsou naprosto paradni a rozhodne za to stoji. Mozna ne uplne tam jet cilene, ale pokud clovek jede kolem, tak kazdopadne. U Mnichova se pak da mrknout i na Neuschwanstein. Ten je krasnej z venku, vevnitr me trosku zklamal, otevrena jen mala cast a nic zasadniho Upraveno 23. července 2016 uživatelem AndyAaron
M3maniac Odesláno 23. července 2016 Nahlásit Odesláno 23. července 2016 Jak píše Ondra, pro mě jako pro velkého fandu bmw, porsche a pěkných aut vůbec je to jako povinnost. Byl jsem tam po několikáté a tentokrát pouze z důvodu, že asi 2km odtud jsme měli auto na servise.V Porsche museu jsem byl jak ve starém prťavém, kde bylo asi 8 aut tak i v tom novém, to je fakt pěkné. Hned naproti Bmw Welt máš museum BMW a to rozhodně stojí za to.Takže doporučuji spojit s výletem na Bavorskej tuplák a klobásu
Doporučené příspěvky