rooosta Odesláno 26. července 2016 Nahlásit Odesláno 26. července 2016 POcka :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Locky Odesláno 26. července 2016 Nahlásit Odesláno 26. července 2016 Tak jeste sem )) ImageUploadedByTapatalk1469472501.172500.jpg Sent from my iPhone using TapatalkParáda! Odkud si bral? Brno/Vídeň? Co tak počítám, tak už jsou na fóru dvoje? (jedny teda v trezoru čekají na narozeniny dotyčného) Na litacku...Jestli budeš lítat, jako ta sekundovka, tak to budou pěkný fofry! Dlubix : paráda ! Já dnes Expy s pořádnou lumiPěkný, gratuluji! Koukám, že i všechny fólie sundány! Už mi je jasnější ten rychlý prodej GMT a Moonů. U koho si je bral?
pebe Odesláno 26. července 2016 Nahlásit Odesláno 26. července 2016 modří želváci, uvidím jak si na sebe zvykneme Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
PEtrS Odesláno 26. července 2016 Nahlásit Odesláno 26. července 2016 PO 45 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
pebe Odesláno 26. července 2016 Nahlásit Odesláno 26. července 2016 Padnou Ti výborně. děkuju. No jsou lehce těžší něž jsem čekal, ten tah je hodně masivní. Mají 175gramů a to jsem 4 články odebral
dlubix Odesláno 26. července 2016 Nahlásit Odesláno 26. července 2016 Chvili s nima budu prudit.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tano Odesláno 26. července 2016 Nahlásit Odesláno 26. července 2016 Jen prud woe, jsou to krasne hodinky.
petik16 Odesláno 26. července 2016 Nahlásit Odesláno 26. července 2016 Prezuté a už aj na ruke Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Berys Odesláno 26. července 2016 Nahlásit Odesláno 26. července 2016 tak na ně po dlouhé době padla dnešní volba Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Akam Odesláno 26. července 2016 Nahlásit Odesláno 26. července 2016 Moony Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jeronimo Odesláno 26. července 2016 Nahlásit Odesláno 26. července 2016 Lolex Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Akam Odesláno 26. července 2016 Nahlásit Odesláno 26. července 2016 Jarku tak přeci ? Vše končí u Lolex
Jeronimo Odesláno 26. července 2016 Nahlásit Odesláno 26. července 2016 Víš co je zarážející, že jdou dobře. Chtěl bych si s tím pohrát a vyblbnout tomu nějaký vintage look.
guzmic Odesláno 26. července 2016 Nahlásit Odesláno 26. července 2016 Jarku ty jsou parádní, konečně máš "pořádný" kukačky. :-D
zekon7302 Odesláno 26. července 2016 Nahlásit Odesláno 26. července 2016 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jeronimo Odesláno 26. července 2016 Nahlásit Odesláno 26. července 2016 Jarku tak přeci ?Vše končí u Lolex Jarku ty jsou parádní, konečně máš "pořádný" kukačky. :-D Něco takového jsem měl na mysli. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Ohm-Aztec Odesláno 26. července 2016 Nahlásit Odesláno 26. července 2016 HMLTN Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Tichus Odesláno 26. července 2016 Nahlásit Odesláno 26. července 2016 Tak už i já... Sent from my iPhone using Tapatalk
Doporučené příspěvky