Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Asi jedno z posledních letošních koupání venku

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Pěkné, co to je prosimtě za gumu?

Pro svoji potrebu jsem si na ni dal ocko a trnovku z new silikonu. Guma je znacena Seiko DAL1BP 22 a pokud se dobre pamatuji ... mela by byt ze Seiko Tuna ...

Odesláno

Jo Invicta je nejdál... Ta skloubila suby s bondovkama a hodila na to tah z GMT...

3a49514e6002c31f2f53e422170dbe69.jpg

Pokus o reparát, ale je to z louže do bláta. Alespoň podle zdejších měřítek.

Odesláno

Pro svoji potrebu jsem si na ni dal ocko a trnovku z new silikonu. Guma je znacena Seiko DAL1BP 22 a pokud se dobre pamatuji ... mela by byt ze Seiko Tuna ...

Díky.

Odesláno

Doma na mě čekal balíček od paní pošťačky - tenhle oyster od stejného výrobce je mnohem pohodlnější, tenčí a lehčí než ten super engineer. A nerad to říkám, ale řekl bych, že i líp vypadá...

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...