Vit Odesláno 5. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2016 Vite, Padi se mi nelibi, nechci je a doufam, ze chtit nebudu, ale tahle fotka je super a je videt, ze vhodne vybrana kuze jim muze i sluset. Dost dobry! Díky, je to kůže, která má zespodu gumu, takže se dá nosit i za parného léta bez ztráty kytičky.viz STRAPSHOP.Zaujal mě ten vintage look. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 5. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 5. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 5. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2016 Dneska přišly... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 5. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2016 Sem si tam dal zítřejší datum. No a coooo. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedwine Odesláno 5. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2016 Ja dnes takto - trochu dazdivo .. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin151 Odesláno 5. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2016 Estoril 300. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 5. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2016 (upraveno) BALL Upraveno 5. září 2016 uživatelem Toblin 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 5. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2016 Taky BALL, u oceánu. Oceán visí na stěně v Plzni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 5. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2016 @milomac Tak aspoň se nespálíš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 5. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2016 Sem si tam dal zítřejší datum. No a coooo. Ty jsou ale parááádní! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 5. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2016 (upraveno) Se tu se těma koulema roztrhl pytel...já furt a pořád vitamín R Upraveno 5. září 2016 uživatelem Mirek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 5. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2016 Dnes se nám trochu zatáhlo :-) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 5. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2016 Ty jsou ale parááádní!Díky Vojto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sundance Odesláno 5. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2016 Letní sako, semišové boty, OS na suce a liják "jaxviňa".. Ještě, že bylo po ruce auto.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 5. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2016 asi nejpeknejsi certiny To si nemyslím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 5. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2016 Dneska klasika 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 5. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2016 Pepsi a Primky na bundstrapu 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Glademist Odesláno 5. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2016 (upraveno) Tak já se přidám k "diskuzi". Dnes jsem celý den nosil své Egárd Passages. *edit: dal jsem lepší fotku. Upraveno 5. září 2016 uživatelem Glademist Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 5. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2016 To si nemyslím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky