financ Odesláno 12. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2016 ciferník je dokonalý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 12. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2016 Sent from my iPhone using TapatalkKrása!! Gratuluju!Hoď sem prosím odkaz na ty stránky, já sem to někam založil a nemůžu ji najít:-) Taky mě lákají... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stas Odesláno 12. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2016 Krása!! Gratuluju!Hoď sem prosím odkaz na ty stránky, já sem to někam založil a nemůžu ji najít:-) Taky mě lákají...Dekuji!Pardon, ale jake stranky? Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 12. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2016 No WatchCo... Vím že jsem na to kdysi koukal, ale teď to nemůžu najít... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 12. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2016 Krasne Stigu:) PashaK:)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 12. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2016 Nový řemen od Anely. Dnes na hodinkách, zítra na ruce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stas Odesláno 12. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2016 No WatchCo... Vím že jsem na to kdysi koukal, ale teď to nemůžu najít...Stranky watchco.com.au nefunguji.Vim jen to ze Omega dily jiz nedodava a jeste pred rokem WatchCo vyprodali vsechny hodinky a kity...Ted uz jedine croho24 a eBay, nebo watchrecon.com a ceny jdou nahoru... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 12. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2016 (upraveno) Stranky watchco.com.au nefunguji.Vim jen to ze Omega dily jiz nedodava a jeste pred rokem WatchCo vyprodali vsechny hodinky a kity...Ted uz jedine croho24 a eBay, nebo watchrecon.com a ceny jdou nahoru... Sakra tak to sem to prokaučoval... Děkuju za info... Edit: kdybys je pouštěl, dej vědět:-) Upraveno 12. září 2016 uživatelem Kristian.nov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stas Odesláno 12. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2016 Sakra tak to sem to prokaučoval... Děkuju za info... Edit: kdybys je pouštěl, dej vědět:-) Dnes je mam prvni den! Taky jsem to prokaucoval... Uvidime Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FiXilVer Odesláno 12. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2016 (upraveno) Pahreba je pripravena, ide sa na to Gesendet von meinem LG-D855 mit Tapatalk Upraveno 12. září 2016 uživatelem FiXilVer 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MadButcher Odesláno 12. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2016 Neviete či hento kúše?Kouse, ale kvuli tomu jsi ji nemusel hned zabit :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 12. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2016 Kouse, ale kvuli tomu jsi ji nemusel hned zabit :-)Bal som sa jej co i len dotknut, aby som ju zabil, to by som musel byt iny macher. Ale je pravdou ze sa pri foteni ani nepohla. Ani par hodin po tom. Na druhej strane, jedna taka minule bola cely den nehybne na stene a podvecer odliezla. Nikdy nevies. Ale je mozne sa tento exemplar to ma fakt za sebou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviakk007 Odesláno 12. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2016 2016-09-12_13.48.07.jpgAk to bolo mne, tak dakujem Mcc pěkný! (hodinky i fotka) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SkopekM Odesláno 12. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2016 Dnes v podvečer 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 12. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2016 Dnes v podvečerTo je mi ale sympatická hodinka, Copá je to zač? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 12. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2016 (upraveno) Vim, ze dotaz nebyl na me, ale... Dakota. Ovsem tenhle model je hodne povedeny, a na strankach ho nevidim. Nejaky archivni kousek? Upraveno 12. září 2016 uživatelem little_w Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 12. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2016 Nikdy jsem Doxy neměl, ale tohle je velká paráda . Dostaly se ke mě náhodou, teď zvažuji jestli prodat nebo nechat . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 12. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2016 Je to kult, vím. Ale osobně se mi více líbí suma nebo jim podobný styl. Je to věc vkusu, nebijte mne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 12. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2016 Kdybys je viděl na živo, změnil bys názor, jak Tě znám, jsou vážně super, hlavně ta barva ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 12. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2016 Kdybys je viděl na živo, změnil bys názor, jak Tě znám, jsou vážně super, hlavně ta barva ...ta barva je parádní. Neodsuzuji je, ale... Nicméně ti je samozřejmě přeji a užívej. Kolik mají diametr? 44 mm? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky