Effe Odesláno 22. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2016 shanel nekdo modre hodinky co sviti ?tak tyhle alpiny se vylozene trpyti... IMG_20160922_190300.jpgto jsou ty s "vodováhou" ? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 22. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2016 Dneska na modro Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 22. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2016 dnešní přírůstek 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 22. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2016 Užívám si poslední záchvěvy léta Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitekB Odesláno 22. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2016 (upraveno) To už je hodně zlý, když jsem dneska poprvé přemýšlel, že je večer prdnu do prodejní sekce... Zvláštní, protože kdykoli jsem se na ně dříve podíval, představovaly pro mě ztělesnění několika úspěchů, jakýsi symbol. Jenže je to vše asi v daleké minulosti a při pohledu na ně nyní vidím jen obyčejný kus kovu. Zcela bez významu. Neosobní. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 22. září 2016 uživatelem VitekB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 22. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2016 (upraveno) to přejde abych nebyl OT: Upraveno 22. září 2016 uživatelem quest987 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 22. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2016 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 23. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2016 To už je hodně zlý, když jsem dneska poprvé přemýšlel, že je večer prdnu do prodejní sekce... Zvláštní, protože kdykoli jsem se na ně dříve podíval, představovaly pro mě ztělesnění několika úspěchů, jakýsi symbol. Jenže je to vše asi v daleké minulosti a při pohledu na ně nyní vidím jen obyčejný kus kovu. Zcela bez významu. Neosobní. C360_2016-09-22-17-36-11-216.jpgPrestan blbnout, na chvilku je schovej a jeste je rad jednou vytahnes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 23. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2016 To už je hodně zlý, když jsem dneska poprvé přemýšlel, že je večer prdnu do prodejní sekce... Zvláštní, protože kdykoli jsem se na ně dříve podíval, představovaly pro mě ztělesnění několika úspěchů, jakýsi symbol. Jenže je to vše asi v daleké minulosti a při pohledu na ně nyní vidím jen obyčejný kus kovu. Zcela bez významu. Neosobní. jak se to může změnit, viď Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 23. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jupiter7 Odesláno 23. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2016 .. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vsudybyl Odesláno 23. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2016 Pokus Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petik16 Odesláno 23. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2016 ... stale zelvy a jeste to tak nejaky cas zustane krásna fotka...! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 23. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2016 ..Pekné chrona Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal444 Odesláno 23. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2016 tradicne... kava kubanska a hodinky svajciarske Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 23. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2016 na ceste s davosami Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 23. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2016 Nejsou zas tak zlý... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 23. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2016 Omg Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bakly Odesláno 23. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2016 Dnes na ruce Orienty čerstvě koupené od zdejšího člena Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 23. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2016 To je retro jako bejk Ja dnes v praci blejskavky se zlatyma ruckama.taky pěkné retro ---ahoj podzime Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky