siwi Odesláno 26. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2016 Vojto,máš to dobrý.Problém je,že i kdyby jsi vyfotil jakýkoliv hodinky,tak to bude super fotka Marceli, díky. A nic si z toho nedělej, mně Furo style taky nejde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lou Odesláno 27. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2016 Stastnej chlap, fakt!Foto sobota, na ruce pořád. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 27. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2016 Odesláno z mého Lenovo PB1-770M pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kilundron Odesláno 27. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2016 My best watch ever 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 27. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2016 Dnes mé oblíbené Davosky 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 27. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2016 tak dnes asi MM300...nebo MM600? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kilundron Odesláno 27. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2016 MM300, I am not big fan of endlinks in MM600 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 27. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2016 tak dnes asi MM300...nebo MM600? Hustý jak to děláš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matt81 Odesláno 27. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2016 Hnusne azuro už od rana... Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 27. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2016 (upraveno) Hustý jak to děláš?nafotim, vyexportuju do JPGu (asi by to šlo rovnou fotit do JPGu) a potom na gifcreator.me to dám dokupy, je to hrozně jednoduché MM300, I am not big fan of endlinks in MM600 i choose MM600, they lighter and better balanced on the wrist, MM300 maybe after lunch povedlo se mi i nějaké to makro Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 27. září 2016 uživatelem pebe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kilundron Odesláno 27. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2016 (upraveno) It`s always better two have both Edit: Wow, what a great macros! Upraveno 27. září 2016 uživatelem Kilundron Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petik16 Odesláno 27. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2016 (upraveno) Hustý jak to děláš?tiež by ma to zaujímalo... tak už ma pebe predbehol.. to makro je mega inak! Upraveno 27. září 2016 uživatelem petik16 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 27. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2016 (upraveno) Wow, parádní fotky po ránu Díky za tip taky zkusím Upraveno 27. září 2016 uživatelem Ondrej71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 27. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2016 děkuju, ale má to ještě dost much. Jsou velké výřezy a se stativem a nějakým fotostanem by to snad mělo jít i líp. Ale tak zase jsem si to vyzkoušel no mám pár fotek u sebe ve vlákně, položil jsem MM300 a MM600 vedle sebe Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaalo Odesláno 27. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2016 Dnes klasika Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 27. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2016 Kluci, rači si pyšte česki a polski... At nejsem OT: expy, vzhledem ke kalendari je to povinnost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tichus Odesláno 27. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2016 Já pořád tyhle Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 27. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2016 Kluci, rači si pyšte česki a polski... At nejsem OT: expy, vzhledem ke kalendari je to povinnost polski neumym vúbec, svojí angličtinu nikde nevizdvyhuju a česky jsem rád, že se voptám na cestu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 27. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2016 B Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 27. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2016 Kluci, rači si pyšte česki a polski... At nejsem OT: expy, vzhledem ke kalendari je to povinnost Ty expy Ti sedí tak dobře, že mi klidně můžeš prodat Hulky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky