Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

A vidíš,mě se líbí.100 lidí-100 názorů.Zase v nich tepe 136 roků starý stroj.

To nebylo na Tvůj post, ale odpověď na otázku od Romana I ty Tvoje se mi celkem líbí ten strojek je bomba. :-)

Odesláno

Ty firemní auta dnes nic nevydrží

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Návštěvník dabelM
Odesláno

Ty firemní auta dnes nic nevydrží

Za rok to bude na TipCarsu jako vrácenej úvěr....

Odesláno

To ještě v klidu rozleštíš :D

Nechal jsem to povysávat a pošlu to zítra někam na stavbu. Chlapi to ještě užijou, motoru nic není. :D

Uff, to ty? Zkousel jsi otocku o 180 stupnu a ono to slo pricne misto podelne? [emoji2]

Já ne. Já s tím mám na firmě jen ty starosti kolem.  :) 

Za rok to bude na TipCarsu jako vrácenej úvěr....

V Rusku prej z takových aut dělají ještě kombíky.

Odesláno

Buď v klidu. Řekl bych, že to nebyla reakce na tebe, nýbrž na Romana o příspěvek nad tím tvým, který se přímo ptal, zda prodat či neprodat. ;)

To nebylo na Tvůj post, ale odpověď na otázku od Romana I ty Tvoje se mi celkem líbí ten strojek je bomba. :-)

Tak to pardon,měl jsem od jednoho kolegy SZ,co to je za hnus,tak jsem myslel,že i tady :frusty: Ten stroj je super,nejraději bych je nosil obráceně :wub:

Odesláno

Dneska na doma neco [emoji2]

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...