Frantik Odesláno 6. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2017 Nejdivnejsi :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 6. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2017 Bez zácpy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dlubix Odesláno 6. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2017 Jo. Teď uz moje. První Radiomiry jsem měl od tebe, tak jsem se k nim teď vrátil :-) Ciwe tak za to bych mu 312ky nedal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin151 Odesláno 6. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2017 Jedna starší.Dnes celý den na ruce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 6. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2017 Super fotka, priroda i hodinky! Díky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 6. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2017 Dnes to bolo 009 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rumsztyk Odesláno 6. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 6. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2017 (upraveno) @Maxel Jeste nejsem. Vracim se az pristi sobotu. Uz se tesim zpet popravde. Kdyz jsem v CR, tak je to neustale cestovani po cele republice a nakonec se stejne clovek nezavdeci vsem :-/Tak kdybys chtěl dát pifko/kávec v Práglu, než zamáváš rodné hroudě, napiš Upraveno 6. ledna 2017 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 6. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2017 Jo, to pude :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 6. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2017 Ja klasika B Obdivuju ty tvoje krásné Navi na tvých super fotkách už dlouho, ale až teď jsem postřehl, že mají dvě vteřinovky (nebo vteřinovku a minutovku?).Pošli mi prosím nějaký odkaz.Ten mesh jim suprově sedne. ------------------------------------------------------ U nás doma.(více fotek zvěře ZDE) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 6. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2017 Nightmoon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 6. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rumsztyk Odesláno 6. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2017 (upraveno) Ob U nás doma.Sledovat slabá ale kočka nádherná. V loňském roce, moje kočka ode mě pryč Upraveno 6. ledna 2017 uživatelem Rumsztyk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 6. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2017 Obdivuju ty tvoje krásné Navi na tvých super fotkách už dlouho, ale až teď jsem postřehl, že mají dvě vteřinovky (nebo vteřinovku a minutovku?).Pošli mi prosím nějaký odkaz. Vito, diky moc Je to takto:- subdial na 3 = klasicka vterinovka- subdial na 9 = hodinovy scitac stopek- centralni rucka s cervenym koncem = vterinovka stopek- centralni rucka se sipkou = minutovka stopek Nejake info treba tady: http://www.worldwatchreview.com/2009/03/06/breitling-navitimer-125th-anniversary-chronograph/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 6. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2017 Rolex SD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenik77 Odesláno 7. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2017 posilam trochu tepla do te kosy.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 7. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2017 (upraveno) ..bré zas ráno. Venku máme "příjemných" - 20,5°C. ... a teď koukám, že tady je nějaký moc suchý vzduch .Asi to bude chtít vyvětrat ... Upraveno 7. ledna 2017 uživatelem bobi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bladerunner Odesláno 7. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2017 Vyvetranim vlhkosť nezvysis, pri tých -20 st práve naopak ešte viac znizis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kartagos Odesláno 7. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2017 Mrazivo .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 7. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2017 Vyvetranim vlhkosť nezvysis, pri tých -20 st práve naopak ešte viac znizisJJ,taky mně to pak došlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky