AKUC Odesláno 22. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2017 AKUC až teraz som sa dostal k napísaniu pár riadkov. Davosa ma prekvapila. Spracovanie je na veľmi vysokej úrovni a myslím že sa to veľmi blíži originálu. Ešte aj koncovky ťahu vyzerajú ako na R. No a ETA vyzerá dobre vyladená lebo keď ich mám v kuse na ruke sa zmestia do +1 sekundy za deň. A nosia sa super. Je to osvedčený design. Páči sa mi aj to že pri zakrúcaní korunky sa odpojí naťahovanie. Akurát spona by mohla byť trošku lepšia. Zaujímavá je v spone zabudovaná extenzia.vďaka za krátku recenziu, mne sa páčia aj keď je to homage, mám dvoje Davosa a som spokojný, škoda že GMT robia len v Argonautic, bral by som zelené s GMT keby boli ..., uži si ich a presnosť taky dobrá, tie moje s ETA sú na tom trošku horšie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 22. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2017 kotuc20: homage ale pekne!! Konecne se nekdo odvazil na zelene. Gratulace a uzivej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenik77 Odesláno 22. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2017 zpatky na gume, podle me stejne nejlepsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 22. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2017 nadherny modrasky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 22. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2017 tak jako fakt prokoukli, ted uz jenom musim sehnat stejne modrej, ale vlnkovanej nato strap, umi nekdo?odeslano z eteruNejakej duvod to nato nosit opacne??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 22. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2017 To nato je správně, akorát je na špatné ruce a navíc hodinky jsou naopak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BrunoK Odesláno 22. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2017 Po dlouhé době pořádná kladiva :-)Super strojovňa, ticha závisť. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 22. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2017 dnes opět Suunta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 22. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2017 dnes to bylo fajn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 22. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2017 moc povedene fotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 22. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2017 (upraveno) Týden v kuse na ruce a osvědčily se Upraveno 22. ledna 2017 uživatelem Ondrej71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 22. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2017 (upraveno) jsou super. a imho lepsi volba nez "predelany" vintage omega seamaster 300 Upraveno 22. ledna 2017 uživatelem Kid_A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 22. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2017 Kontiki :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin151 Odesláno 22. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2017 Týden v kuse na ruce a osvědčily se Koukám,že si spolu notujete . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 22. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2017 jsou super. a imho lepsi volba nez "predelany" vintage omega seamaster 300 A za zajímavější peniz Koukám,že si spolu notujete .Jj, vypadá to na dlouhodobý vztah Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 22. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2017 A za zajímavější peniz Jj, vypadá to na dlouhodobý vztah souhlas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 22. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2017 duvod je jednoduchej, mam NATO poprve na ruce pravda, trosku se mi to nezdalo Nejakej duvod to nato nosit opacne??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 22. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2017 uz je to lepsi, diky odeslano z eteru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 22. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2017 nenechaj sa zvyklat ten prvy sposob nosenia NATO je nahodou ideal na kancldajving Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 22. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2017 uz jsem prezul, ale zitra zakancldajvuju a uvidim ;-) nenechaj sa zvyklat ten prvy sposob nosenia NATO je nahodou ideal na kancldajving Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky