M3maniac Odesláno 23. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2017 po dlooouhe dobe na ruce. ten titan ma neco do sebe. I ten kroužek ladí zdá se mi nebo je to bílé zlato... pokud je to platina, napiš bílé zlato Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 23. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2017 Ja dnes hujerovic skoro full goldy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 23. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2017 zima... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 23. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2017 Stále Edox Odesláno z mého LG-H735 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toom Odesláno 23. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 23. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2017 Z vikendu na Komaří Vížce Smog jak pěna na cappuccinu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varjag Odesláno 23. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2017 zima...Safra, ty sou! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 23. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2017 po dlooouhe dobe na ruce. ten titan ma neco do sebe. Tie su mnamozne, mne by boli urcite velke ale toto je asi jediny model kde mi ta B vycancana luneta s cudlikmi sedi a nepripada mi kolotocova. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 23. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2017 zima... Pěkné Zdeňku, překvapil jsi mě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 23. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2017 (upraveno) Trocha antracitu.... Upraveno 23. ledna 2017 uživatelem Kid_A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 23. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2017 Trocha antracitu.... hezkypěkně! Nové? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 23. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2017 Trocha antracitu....konečně jsi se rozhoupal, měl jsi je v hlavě dlouho, mám je taky, ale na tahu gratulace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 23. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2017 Trocha antracitu.... Gratuliju Jirko, německá elegance.Nebo jen zkoušíš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
A_J Odesláno 23. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2017 Trocha antracitu....Super! Gratulace, ať dělají radost. Ty mi taky vrtají hlavou. Každopádně já pořád stejně na veselé vlně, rolády leží v šuplíku... A bílý řemen je ve výrobě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 23. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2017 I ten kroužek ladí zdá se mi nebo je to bílé zlato... pokud je to platina, napiš bílé zlato nerez, baba v klenotnictvi na me cucela, co tim jako myslim, jakej snubak maj skladem, ze vsechno na objednavku a dodaci lhuta tak mesic. tak sme si koupili noname a normal si koupime v dubaji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 23. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2017 (upraveno) Diky panove. Byl to trochu spontani novorocni kauf:-)) 556tky se mi osvedcili jako neuveritelny univerzalky, tak jsem chtel zkusit jejich limitku:-)) navic s fajn cislem.... Upraveno 23. ledna 2017 uživatelem Kid_A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 23. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2017 Ses s tim Sinn teda rozjel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 23. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2017 Ondro -> byly to dve divoky noci zacatkem ledna:-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 23. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2017 Ja si divokou noc predstavuji v jine spolecnosti At jen nekecam, tak ochutnavka vanocni akvizice na zbrusu nove jesterce... aneb jesterka v pralese Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 23. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2017 Diky panove. Byl to trochu spontani novorocni kauf:-)) 556tky se mi osvedcili jako neuveritelny univerzalky, tak jsem chtel zkusit jejich limitku:-)) navic s fajn cislem....Paráda, celkem se mi líbí na tom dvoučlánkovém tahu, asi se na ně skočím podívat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky