Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

Včera, dnes i zítra, páč jsem teprve v polovině čtyřměsíční čekačky na návrat PO-ček z lázní.

Ale asi si je stejně nechám.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ted je nemám u sebe, ale spíš to bude fotografem, ale prostuduju je po víkendu doma ( mám díky vám brouka v hlavě, sakra ). 

Jak jsem velký detailista, tak tohle je první, co mě hned praští do očí a čuměl jsem na to deset minut až jsem si říkal, že se mi to zdá, ale jak je vidět na obrázku LitlleW, tak se mi to nezdálo. Stát se to asi může a možná máš i originál (aspoň u známek, jsou defekty více ceněný), ale u Fortisu mě to překvapilo.

Odkaz ke komentáři

Jak jsem velký detailista, tak tohle je první, co mě hned praští do očí a čuměl jsem na to deset minut až jsem si říkal, že se mi to zdá, ale jak je vidět na obrázku LitlleW, tak se mi to nezdálo. Stát se to asi může a možná máš i originál (aspoň u známek, jsou defekty více ceněný), ale u Fortisu mě to překvapilo.

Davide, original je to natuty ( mam je zde z fora od cloveka, od ktereho by se tu o fortisech mohl ucit kazdej, bez prehaneni ) a ac jsem je zkoumal, tohle jsem nevidel ( ale to neni smerodatne, kdyz neco chci, prehlidnu i vetsi veci ). Fakt na to kouknu po vikendu, samotneho mne to zajima.

Murphy97- diky :-).

Odkaz ke komentáři

Davide, original je to natuty ( mam je zde z fora od cloveka, od ktereho by se tu o fortisech mohl ucit kazdej, bez prehaneni ) ...

Myslel jsem originál, jako originální kousek s "defektem". O tom, že by to nebyl originál, vůbec nemám pochyb. Dále klidně SZ, ať to tu neplevelíme, samotného mě to dost zajímá.

Odkaz ke komentáři

Vít - parádna fotka zaujímavých hodiniek

Děkuju.

Corporate apparel...

Pěkné Jirko, fešák, jenom ti od toho obleku začíná modrat luneta.

------------------------------------------------------

Včera jsem měl jet po dálnici, ale nakonec to dopadlo takto:

(zaplať pámbůh za Waze ...)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři

Po dnesnim rozboru se sem bojim uz cokoli dat :-). Tohle bude snad ok :-))

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...